Annons
I samarbete med W Proof

W Proof

W Proof

W.Proof AB ägs och drivs av tätskiktsmontören Krister Elmlund som har 30 års erfarenhet inom byggbranschen varav 18 år med EPDM. Vår specialitet är EPDM som kan användas som tätskikt till såväl dricksvatten som tak. Vi har expertkunskap inom området och anlitas ofta av större bygg- & geoföretag för vår expertis. Företaget utgår från Värnamo och vi utför uppdrag över hela Sverige.

Auktoriserad takläggare

Söker du en erfaren och auktoriserad takläggare i Värnamo med omnejd? Vi på W.Proof AB är specialister på platta och låglutande tak och erbjuder takläggning till företag samt privatkunder i Värnamo, Jönköping, Borås och Göteborg med omnejd. Vi arbetar enbart med varmluft och använder oss av bl.a. Prelastis unika taksystem från SealEco som är ett miljögodkänt & hållbart tätskikt för platta och låglutande tak.

Läggning av garagetak

W.Proof AB har lång erfarenhet av renovering, omläggning och nyläggning av garagetak i Värnamo med omnejd. Vi erbjuder en helhetslösning och tar hand om allt från rivning och bortforsling av det gamla taket till läggning av det nya taket.

Tätskikt från Sealeco

W.Proof erbjuder försäljning och montering av tätskikt för alla slags behov. Vår specialitet är EPDM-gummiduk från SealEco. Den svensktillverkade gummiduken är miljögodkänd och giftfri vilket gör att den kan användas som tätskikt till allt från dricksvatten till tak.

Försäljning och montering av tätskikt i Värnamo med omnejd

W.Proof AB samarbetar med leverantören SealEco och erbjuder skräddarsytt tätningsmaterial till alla typer av byggnader och konstruktioner. Tätskiktet är baserat på gummipolymeren EPDM som är en svensktillverkad gummiduk som klarar ett nordiskt klimat och har en livslängd på över 50 år.


Hitta till oss

W Proof
Adress: Ringvägen 18 331 43 Värnamo
Telefon: 0708 - 18 14 56
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons