Annons
I samarbete med BEVARA Produkter AB

BEVARA Produkter AB

Med BEVARA®-serien använder vi begreppet vård och förespråkar förebyggande behandling, innan biologisk påväxt sker. På det sättet har du alltid välvårdade tak, fasader och stenytor.

BEVARA Produkter AB

BEVARA®-serien

BEVARA-serien består av produkter som avdödar och förebygger påväxt och beläggningar som alger, mögel och lav utan att skada underlaget. Produkterna rengör effektivt ytbeläggningar på tak, fasader, sten, med mera. BEVARA-produkterna innehåller dessutom komponenter som förlänger effekten och ger en förstärkt förebyggande effekt mot ny påväxt.

Vackra ytor länge - mer tid åt annat

Tack vare den förebyggande långtidseffekten så håller sig ytorna välvårdade och rena under en lång tid. Du behöver inte upprepa behandlingen lika ofta vilket spar tid och pengar. Dessutom har du vackra ytor, hela tiden.
 

Enkel att använda

Samtliga BEVARA-produkter appliceras enkelt med en lågtrycksspruta, roller eller pensel. Lösningen app- liceras tills ytan mättats och rinn uppstår. Väder och vind hjälper till att avlägsna avdödad påväxt.

Bevarar miljön

BEVARA-produkterna är nedbrytbara och skonsamma mot miljön. De är tillverkade enligt ISO 14001. BEVARA-serien är framtagen av tak- och fasad- specialister som dagligen arbetar med rengöring och byggnadsvård. De vet vad som krävs för att ha vackra och lättskötta ytor över tid.


Klicka här för att läsa mer om våra produkter

 

Rengör taket med BEVARA Ejektorlans


Enklare arbete med BEVARA Hyrpump

 

Klicka här för att hitta en återförsäljare

 

BEVARA Produkter AB
Adress: Essunga Källstorp 402, 465 93 Nossebro
Telefon: +46 (0)512-515 70
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons