Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Gärdsgårdsbindar´n

Gärsgårdsbindar´n bygger gärdsgårdsstaket, grindar och portaler runt om i hela Sverige men har sitt säte i Föllinge i Jämtland. Vi arbetar alltid med högkvalitativt gärdsgårdsvirke som tål både väder och vind. Därmed får din gärdsgård lång hållbarhet. En gärdsgård ger en mycket vacker inramning till din tomt och gärdsgårdsstaketet är dessutom en investering som håller i många år framöver. 

Gärdsgårdsbindar´n

Gärdsgårdsbindar´n - vi bygger ditt gärdsgårdsstaket

Få staket är väl så vakra och ger ett så lantligt och idylliskt intryck som en riktig gärdsgård! Gärdsgårdsbindar´n bygger gärdsgårdsstaket med tillhörande grindar, stolpar och portaler i alla markförhållanden. En berggrund utgör därmed till exempel inget hinder för att vi ska kunna anlägga en gärdsgård runt ditt hus eller sommarstuga. Patrik Andrén är grundare av förGärdsgårdsbindar´n och har mer än 15 års erfarenhet av att tillverka gärdsgårdsstaket. Med sin långa erfarenhet inom detta gedigna hantverk, kan han idag räkna sig till en av Sveriges mest erfarena och kunniga gärdsgårdstillverkare. Att anlita Gärdsgårdsbindar´n för att bygga din gärdsgård är därmed ett tryggt val. Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet!

Gärdgårdsstaket av superkvalitet

Kvalitet är ett naturligt fokus för Gärdsgårdsbindar´n. Vi är mycket nogranna när vi väljer virke till våra gärdsgårdsstaket och vi tullar inte på kvaliten. Därför använder vi endast gärdsgårdsvirke av senvuxen gran från Jämtland. Detta virke är cirka 100 år gammalt. Vår stora omsorg beträffande både gärdsgårdsvirket och våra arbetsmetoder borgar för att den gärdsgård vi bygger till dig blir mycket gedigen och hållbar över en lång tid. Du kommer därmed att kunna glädjas åt ditt gärdsgårdsstaket länge!

Skräddarsydda gärdsgårdsstaket och grindar från Gärdsgårdsbindar´n

Vi kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för steket, grindar och portaler och inga projekt är omöjliga för Gärdsgårdsbindaran´n. Tillsamma med dig som kund kan vi ta fram anpassade lösningar på grindar och gärdsgårdsstaket som passar just för din trädgård och tomt. Gärdsgårdsbindar´n erbjuder också en rad olika typer av grindar som enklel- och dubbel pilgrind, skärgårdsgrind och villagrind. 

Välkommen att kontakta oss för aktuella priser. På www.gardsgardsbindarn.se hittar du ett rikt utbud av bilder på gärdsgårdsstaket, grindar och portaler som vi har byggt till en rad olika kunder. Vi har många referensprojekt på vår hemsida.

Hos oss får du alltid ett professionellt bemötande, så tveka inte att kontakta Gärdsgårdsbindar´n för att få goda tips och råd på hur vi kan ge din tomt en vacker och gedigen inhägnad med ett gärdsgårdsstaket med tillhörande grind eller portal!

Hitta till oss!

Gärdsgårdsbindar´n
Adress: Långgatan 54 830 60 Föllinge
Telefon: 0645-101 99, 070-361 64 66
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons