Hur bygger man staket och grindar? I våra artiklar hittar du tips och idéer för ditt bygge av staket och grind i olika materiel, allt från sten till trä.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Staket och grind
0
4 röster 1,125
Solen är en positiv symbol, som man blir glad av att se, oavsett om den finns i ryggen på en gammal trädgårdsstol eller i en grind. Vi fotograferade...
Staket och grind
0
1 röster 3
Hur ser den ideala bullerskyddsskärmen ut? Det är både en plånboks- och en kompetensfråga. Såväl pengar som kunnig hjälp behövs.
Staket och grind
1
7 röster 1,71428571428571
Det liknar ett vanligt staket – men är det inte. Träet är inte tryckimpregnerat och alla organiska lösningsmedel har ersatts med rena naturprodukter....
Staket och grind
0
38 röster 2,14473684210526
Du kan resa en mur överallt där du vill undvika att marken rör sig. Men det är viktigt att muren utförs på rätt sätt för att tåla trycket.
Staket och grind
1
10 röster 1,45
Enkel och klassisk är modellen för den röda grinden och spjälstaketet. Här visar vi hur du kan tillverka dem själv.
Staket och grind
2
0 röster 0
Vilket välkomnande - snyggaste grinden på gatan bygger du själv!
Staket och grind
0
1 röster 2,5
Den är det första du möter när du kommer och det sista du ser när du går. Det handlar naturligtvis om grinden - ett stycke svensk trädgårdshistoria.
Staket och grind
0
4 röster 3,5
Så här bygger du din egen grind. Med Leif Qvists handledning kan du få kvarterets snyggaste - och du kan göra den själv!
Staket och grind
0
11 röster 2,22727272727273
Gärdesgård är inte längre synonymt med kohagar och faluröda torp, nu dyker de upp även i moderna villaområden. Och det är inte så konstigt egentligen,...
Staket och grind
0
62 röster 2,26612903225806
På vindutsatta platser i trädgården kan det vara skönt att ha ett skydd att krypa in bakom och då gör oftast en klassisk spaljé jobbet. En spaljé...
Staket och grind
0
2 röster 1,5
Frågan om man behöver bygglov för att sätta upp taggtråd över staketet väckte stor debatt i vårt forum. Vi tog kontakt med byggnadsnämnden i Stockholm...
Staket och grind
1
37 röster 2,78378378378378
Skydda dig mot vind och insyn; en snygg spaljé blir perfekt!
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Som medlem på viivilla.se får du också våra nyhetsbrev och andra utskick. Skulle du inte vilja få dem så kan du avregistrera dig från dem med länken i botten av breven.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

Behandling av personuppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Genom att bli medlem samtycker du till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se