Hur bygger man staket och grindar? I våra artiklar hittar du tips och idéer för ditt bygge av staket och grind i olika materiel, allt från sten till trä.

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Staket och grind
0
43 röster 2,25581395348837
Du kan resa en mur överallt där du vill undvika att marken rör sig. Men det är viktigt att muren utförs på rätt sätt för att tåla trycket.
Staket och grind
1
8 röster 1,75
Det liknar ett vanligt staket – men är det inte. Träet är inte tryckimpregnerat och alla organiska lösningsmedel har ersatts med rena naturprodukter....
Staket och grind
0
22 röster 2,52272727272727
Följ Martin Timells tre-stegs-guide till ett snyggt och enkelt staket i trädgården.
Staket och grind
3
25 röster 2,46
Bygger dina grannar olagligt? Det krävs bygglov för staket och insynsskydd av vissa mått. Vi reder ut när du behöver bygglov för ditt staket.
Staket och grind
0
13 röster 2,15384615384615
Så här gör du det insynsskyddande och snygga planket på omslaget till Vi i Villa nr 3/04. Beroende på hur du placerar ribborna kan du också få ett...
Staket och grind
1
12 röster 2,41666666666667
En spaljé är ett bra alternativ till en häck eller ett plank. Här är en lättbyggd spaljékonstruktion av modernt snitt.
Staket och grind
1
41 röster 2,82926829268293
Skydda dig mot vind och insyn; en snygg spaljé blir perfekt!
Staket och grind
0
78 röster 2,33333333333333
På vindutsatta platser i trädgården kan det vara skönt att ha ett skydd att krypa in bakom och då gör oftast en klassisk spaljé jobbet. En spaljé...
Staket och grind
0
20 röster 1,8
Så här bygger du grinden till staketet i artikeln Bygg ett naturligt staket i Vi i Villa nummer 4/2011.
Staket och grind
0
1 röster 3
Hur ser den ideala bullerskyddsskärmen ut? Det är både en plånboks- och en kompetensfråga. Såväl pengar som kunnig hjälp behövs.
Staket och grind
1
14 röster 2,5
Att hägna in en del av trädgården är en bra idé om du vill gömma till exempel fula soptunnor eller skapa en insynsskyddad vrå. Här visar vi en stilren...
Staket och grind
0
2 röster 1,5
Frågan om man behöver bygglov för att sätta upp taggtråd över staketet väckte stor debatt i vårt forum. Vi tog kontakt med byggnadsnämnden i Stockholm...
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Som medlem på viivilla.se får du också våra nyhetsbrev och andra utskick. Skulle du inte vilja få dem så kan du avregistrera dig från dem med länken i botten av breven.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

Behandling av personuppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Genom att bli medlem samtycker du till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se