Annons

Följ Björn Christiernsson – Vi i Villas bygg- och fixaprofil

Här kan du följa snickaren Björn Christiernsson, som är Vi i Villas bygg- och fixaprofil. Björn, känd från TV-program som ”Äntligen hemma” och ”Kan vi hjälpa till?”, vägleder dig till att ta dig an olika byggprojekt och ger läsarna inspiration för smarta fixaridéer hemma – från dränering till förvaring och tips för att hälsokolla ditt hus.

 

Han berättar bland annat om hur man spränger med snigeldynamit, tipsar om miljövänliga virken samt lämnar sina bästa fixartips. Han vägleder också bland den nya tekniken och produkterna på byggmarknaden. Visste du att Björn även byggt sitt eget hus – här delar han också med sig av alla sina tips kring husbyggandet.

 

Byggtips av Björn Christiernsson

Björn är en skicklig snickare som delar med sig av sina bästa bygg och fixartips. Letar du efter de bästa tipsen när det kommer till att bygga hus, vilka de bästa byggapparna är eller kanske hur man bygger en snygg altan? Svaren finns i artiklarna nedan. Har du någon byggfråga till Björn får du gärna kommentera i artiklarna, forumet eller mejla Björn direkt på bjorn@viivilla.se

 

Spränga berg med snigeldynamit

Har du uppstickande stenar eller delar av berg på gräsmattan, eller är du kanske intresserad av att bygga en fin uteplats precis där det finns stenar kan det vara en god idé att spräcka bort stenarna. Spräcka berg med snigeldynamit känns kanske både knepigt och långdraget för dig, men Björn rekommenderar att spräcka berg med snigeldynamit och tipsar dig kring hur du går tillväga på bästa sätt. Spräcka berg med snigeldynamit kräver tålamod, men det är värt det i slutändan. Björn vägleder dig hur du går tillväga för att lyckas spräcka berget med snigeldynamit.

 

Använd mer miljövänligt virke

Allt fler personer finner intresset av att använda sig av mer miljövänliga val vid byggen. Det går att göra mer miljövänliga val på flera olika plan, inte minst när det kommer till att bygga och renovera. Undrar du vilka miljövänliga virken det finns för trall? Björn tipsar om miljövänliga val när det kommer till att bygga altan.

 

Bygg snygg och smart förvaring

Förvaring är något som ofta är ett återkommande problem i olika hushåll. Alla vill ha den där smidiga, smarta och snygga förvaringen, men det är väldigt få som har den där perfekta förvaringslösningen. Vi har samlat flera olika förvaringstips i inredningskategorin. Men är du ute efter att bygga din egen förvaring så kan det vara en smart idé att ta en titt på Björns förvaringstips. Han berättar hur du kan tänka utanför ramarna när det kommer till att bygga dina egna förvaringslösningar.

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Snickar-Björn
3
Vår källare består av betonggolv, hur lägger vi in golvvärme undrar en av våra läsare. Vår byggexpert Björn Christiernsson svarar på läsarfrågan.
Snickar-Björn
0
Bra byggd förvaring är nyckeln till ett funktionellt och lättstädat hem, men kräver mycket tid och pengar. Det är det värt, tycker Vi i Villas egen...
Snickar-Björn
1
Vi funderar på att helkakla badrummet, är det något speciellt vi måste tänka på? Här är Snickar-Björns svar på läsarfrågan.
Snickar-Björn
0
Du måste inte vara ett proffs för att isolera på egen hand. Vi i Villas expert Björn Christiernsson förklarar vad du bör tänka på.
Snickar-Björn
0
Badrummet är bostadens absolut mest ömtåliga rum och det finns inget utrymme för slarv, missförstånd eller lathet vid en renovering. Allt måste bli...
Snickar-Björn
0
Det är många faktorer att ta hänsyn till när du blir med nya fönster, här är tre stycken tips som Björn tycker att det är lätt att missa!
Snickar-Björn
2
Vågar jag och min fru byta fönster själva, undrar en av våra läsare. Här är byggexperten Björn Christiernssons svar!
Snickar-Björn
0
Att bygga sin egen altan är bland det roligaste en hemmafixare kan ta sig för, och med rätt verktyg blir det ännu roligare.
Snickar-Björn
1
Är det bäst att spika eller skruva fasadpanelen? Läs vår byggexpert Björn Christiernssons svar på läsarfrågan.
Snickar-Björn
0
Blir det fuktigt under friggeboden om man sätter kantsten runt? Vi i Villas byggexpert Björn Christiernsson svarar på läsarfrågan.
Snickar-Björn
0
Han bygger så att sågspånen far och längtar ständigt efter nya projekt att ta sig an. Men även för Vi i villas populära snickarprofil Björn Christiern...
Snickar-Björn
1
En byggskiva kan enkelt förvandlas till ett personligt bord för utomhusbruk – här visar Björn Christiernsson, Vi i Villas bygg- och fixaexpert, hur...
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons