Annons
Ett vitmålad snedtak i trä med inbyggda högtalare förhöjer lyxen. Ljuv musik, vattenstril och tid för sig själv, det är en bra början på dagen
Ett vitmålad snedtak i trä med inbyggda högtalare förhöjer lyxen. Ljuv musik, vattenstril och tid för sig själv, det är en bra början på dagen

Med färg från de stora blå

Renovering

En blå dröm. Blå skimrande skiftande kakel tillsammans med vitmålat innertak i trä ger den rätta känslan.

Annons

Närheten till himmel och hav avgjorde färgvalet på väggar och golv i det här badrummet. Blå skimrande skiftande kakel tillsammans med vitmålat innertak i trä ger den rätta känslan. Badrummet är ganska litet men takhöjden gör att det ändå känns rymligt. Golvytan är ungefär 9 kvm, inklusive duschutrymmet.

Något som ytterligare bidrar till känslan av rymd är två stora fönster med praktiska hissgardiner i ljusblått bomullstyg. Dagsljuset flödar in och utanför fönstren är utsikten magnifik. Såklart är det välgörande för själen att kliva ner i det mjukt rundade badkaret och njuta av all detta!
En praktiskt kaklad nisch går runt fönstrens nederkant och fortsätter längs badkaret. Den fungerar som fönsterkarm, avställningsyta och är inbyggd för blandare och handdusch till badkaret. Det finns även en separat duschkabin med en stor och lyxig takdusch. I den känns det som att stå i ett monsunregn när man skruvar på för fullt.


Väggen mot duschdelen är inklädd med hyllor i kakel från två olika håll. Ett klokt och betydligt rymligare alternativ en ett trångt badrumskåp.

En kaklad nisch löper ovanför badkaret där blandare, kran och handdusch Tara från Dornbracht/ VårgårdaGustavsberg är inmonterad. Det blå kaklet 20 x 20 cm Maioliche dárte från Ital Design AB. Utsikten från badkaret är hänförande.


Exklusiva kranar, blandare och handdusch Tara inklusive inbyggnadssats, cirka 13 000 kr från Dornbracht/Vårgårda, Gustavsberg.


Handfatet är i samma rundade form som badkaret. Modellen heter Happy- D från Duravit. En smart böjd, kromad stång löper under handfatet för handdukar. Kranar och blandare komplett med inbyggnadssats från Dornbracht/Vårgårda, Gustavsberg 7 295 kr. Den eleganta spegeln Luna kommer från Badrumsspecialisten. I spegeln skymtar takduschen Tara från Dornbracht/Vårgårda, Gustavsberg.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
16 oktober 2003

0 Kommentarer

0

Helhetslösning för din renovering

Har du flera renoveringsprojekt på gång och skulle vilja ha hjälp med en helhetsöversyn från flera olika hantverkare? Nu lanseras nya tjänsten Betterhom...

1

Smalt och smart litet bad

Smalt och litet. Förutsättningarna för det här badrummet var riktigt usla. Men många ritningar senare så har familjen ett helt nytt, snyggt och funktion...

0

Smart och smakfullt under snedtaket

Mycket funderande och egna lösningar gav familjen Andersson drömbadrummet.

0

Smarta sidan - spara till din dröm

Vad sparar du till? Semester, nya vitvaror eller nytt badrum? Vad du än drömmer om kan det vara svårt att veta hur man ska spara. Här får du råd om de...

0

Litet tufft badrum

I alla inredningstidningar är badrummen enorma och superlyxiga. Men för de flesta av oss så är badrummet lite mindre. Minst sagt. Här visar vi ett...

0

Riskabelt att anlita svartjobbare

Många frågor som kommer till redaktionen handlar om svart arbetskraft. Här har vår juridiska expert, Robert Kiejstut, sammanställt några risker du tar...

0

Snygga väggar

Snygga platta väggar i ett nafs – är det möjligt? Här visar vi hur du steg för steg går tillväga för att få snygga väggar hemma.

0

Gulrutigt golv i badrummet

I det här badrummet är det golvet som lyfter hela intrycket. Här är det de två barnen som mest använder bubbelbadkaret – tillräckligt för att rymma dem...

0

Vilsamt badrum i vitt

I familjens nya hus fanns det äntligen plats för att bygga det efterlängtade badrummet. Och det färdiga resultatet blev bättre än vad man hade hoppats...

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons