Annons

Gulrutigt golv i badrummet

Renovering

I det här badrummet är det golvet som lyfter hela intrycket. Här är det de två barnen som mest använder bubbelbadkaret – tillräckligt för att rymma dem båda.

Annons

Gulrutigt golv är en härligt uppiggande färgklick som i kombination med övrig inredning i lugnande vitt ger både energi och harmoni. Badkaret kommer från Svenska badkar. Kaklet är vanligt standardkakel, liknande kakel finns exempelvis på Kakelspecilisten samt Höganäs. Sjögräskorg från Åhléns, 149 kronor.

Det första fotografen sa när hon klev in i det här badrummet var att det var ett rum man blir glad av. Och visst stämmer det? Det gulrutiga golvet ger ett varmt och soligt intryck, samtidigt som det är en kul färgklick. Vit inredning och vitkaklade väggar med diskret bård ger rummet en känsla av både lugn harmoni och energi.

Ritning.

Det stora fönstret med utsikt över tallarna som silar morgonljuset mellan grenarna räcker mer än väl för att familjen ska slippa tända belysningen under sommarhalvåret På vintern ger spotlightsen i taket tillsammans med rampen över speglarna rejält med ljus och golvvärme värmer frusna tår på stora som små.

När familjen flyttade in i huset var badrummet redan inrett och man har inte ändrat på någonting mer än detaljer.

– Det är väl inte det mest praktiska golv man kan tänka sig, säger mannen i huset, men håller med om färgskalan är glad och varm.

Praktisk är däremot kommoden med två handfat. När det är bråttom till jobb och skola kan de båda mindre barnen göra sig i ordning samtidigt, utan att knuffas och kivas. Glada ankor som tandborsthållare gör borstningen roligare och håller borstarna torra och fräscha.

Bubbelbadkaret används flitigast av barnen, men kulna vinterkvällar efter långa arbetsdagar brukar även de vuxna unna sig en välgörande massage och avslappning med en bok eller något gott att dricka. Och eftersom badkaret är både stort och djupt så blir det inte trångt även om man är två. Bara trevligt.

Vita badrumsskåp.
Kommoden från Hafa har generösa förvaringsutrymmen. Två handfat med franskinspirerade tvågreppsblandare, liknande blandare finns bland annat hos Grohe, modell ”Arabesk”. Pris cirka 1 500 kronor. Infällda spotlights i ramp.

Dusch med vitt kakel.
Helkaklad duschhörna är både snyggt och lätt att hålla rent. Ett vitt duschdraperi i plast dras för när man duschar. Brunnen i golvet är utrustad med en golvbrunnssil. Tvättkorg i sjögräs med uttagbar tvättsäck i tyg. 495 kronor. Åhléns.

Köpinformation

CC Höganäs 042-17 39 00
www.cchoganas.se
Grohe 0771-14 13 14
www.grohe.se
Hafa 035-15 44 75
www.hafa.se
Kakelspecialisten 08-686 00 31
www.kakelspecialisten.se
Åhléns 08-402 80 00
www.ahlens.se

Rolig tandborsthållare i gummi.
Den roliga tandbortshållaren kostar 25 kronor för två stycken på Åhléns. Fästes med sugpropp på vägg eller kakel.

Annons

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!

Redaktionen rekommenderar

3 oktober 2005

0 Kommentarer

Medlems-
innehåll
Renovering
0

Från sliten bod till drömhus!

När gästerna behövde någonstans att sova renoverade Björn och Cecilia sin gamla bod – och resultatet blev magiskt!

0

Helhetslösning för din renovering

Har du flera renoveringsprojekt på gång och skulle vilja ha hjälp med en helhetsöversyn från flera olika hantverkare? Nu lanseras nya tjänsten Betterhom...

0

Så renoverar ni – utan att bråka!

Renovering = gräla med din partner? Inte om Pirre och Mackan får bestämma, här är deras bästa tips!

2

Sätt fast en lös plugg

Du har borrat hål i väggen för en plugg, men när du trycker in pluggen upptäcker du att hålet är för stort och att pluggen sitter löst. Inga problem,...

0

Från jättestort till pyttelitet - Medium

Litet bad för många. På sju kvadratmeter ryms här allt vad ett badrum behöver: Dusch, badkar, dubbla tvättställ, en toalett och ett skötbord. Det kan...

0

Från jättestort till pyttelitet - Small

Allt får plats på 3 kvadrat! Att få in alla funktioner var inte lätt, men Ulrica och hennes familj lyckades till slut. Numera får till och med en tvättm...

0

Perfekt badrum från start!

Den tid du lägger ner på planering av ditt nya badrum har du igen flera gånger om. Här får du tips om vad du bör tänka på för att ditt drömbadrum ska...

0

Från jättestort till pyttelitet - Large

Stort badrum för hela familjen. Nytt hus och nytt badrum. Här fanns möjligheten att äntligen förverkliga sina drömmars badrum – med många funktioner.

2

Så planerar du badrummet

Att totalrenovera sitt badrum är ett stort projekt, och ofta relativt kostsamt. Med några goda råd i bakhuvudet undviker du dyrbara misstag och får det...

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons