Annons

Läckra entréer

Rum

Rätt utformad kan entrén bli just den intressanta signatur som ditt hus behöver och samtidigt säga en hel del om er som bor där.

Annons

En entré är något mycket mer än bara en dörr att passera. Rätt utformad kan den bli just den intressanta signatur som ditt hus behöver och samtidigt säga en hel del om er som bor där. Här finns i alla fall möjligheterna att göra något personligt, utan att göra avkall på helheten. Varje hustyp har sitt språk och det bör man ta hänsyn till. De här förslagen är tänkta för såväl traditionella som moderna hus.

Betongglas är ett klassiskt material med många möjligheter. Som här, där hela entréhallsväggen är glasad. På dagen får man ett härligt ljus inomhus och på kvällen ett dekorativt ljus utåt. Passar på ett modernt putsat hus.

Det här wireupphängda skärmtaket med inbyggd belysning passar för ett hus med stram arkitektur. Entrégången av trädäck är inramad av en tuktad buskrad och kullerstenar. Både entrédörren och den tuffa trädgårdsbelysningen är lackerade i blått.

Här har det herrgårdsliknande huset fått en passande förstuga som ger hallen extra rymd och ett vackert ljus. Men det gäller att se till att förstugans form, detaljer och färgsättning passar huset i övrigt.

Djärv, fräck och dekorativ är den här entrén där hela fasadpartiet är klätt med keramiska plattor. Ett svart/vitt tidslöst mönster matchar den röda entrédörern vilket bör passa ett funkishus.

Läs mer här:

Fler entréer

 

Annons
Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
19 september 2002

0 Kommentarer

0

Min effektfulla hall - Min idé

Med tapet och stilleben förvandlades Annas trappa i hallen från oansenlig till uppseendeväckande.

2

Så funkar det: Att inreda källaren

Outnyttjade kvadratmetrar i källaren? Här finns ofta mycket extra utrymme att bättre ta vara på!

1

Min idé - Jag byggde ett tonårsrum

Skaparkraften fortsätter att koka runt om i landet! Här visar Jessica Hultén hur hon skapade ett kvadratsmart rum med loftsäng och soffa för tonåringen...

1

Inreda vinden

Inreda vinden? Om inte vinden utnyttjas till förvaring kan den ofta bli ett bra och charmigt extrarum. Kanske vill familjen ha ett nytt häftigt badrum,...

0

Skräphörnan blev myshörna

Den var tråkig, omysig och för solig. Hörnan på Susann Gson Engqvists altan. Med lite färg, tyg och en stor sittkudde förvandlades altanen till den...

0

Så bygger du en rumsavdelare

Att sätta upp en skiljevägg är ett enkelt sätt för att skapa fler rum eller dela av stora ytor i huset. Här har ett kök fått en avdelande vägg med...

5

Soft i sovrummet

Börja och avsluta dagen mysigare: Förnya sängen snabbt med en fin gavel!

3

Smarta tips för hemmet - Ny entré med enkla medel!

Addera några nya detaljer kring husets ingång och du kommer kanske känna dig lite extra välkommen när du kommer hem.

0

Hemtrevligare i hallen

Hallen är det första och sista intrycket av ditt hem, både för dig och dina gäster. Tänk praktiskt och satsa på dold förvaring så är du redan på god...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons