Annons

Smarta tips för hemmets alla rum

Byt ut några dörrhandtag, måla om en vägg eller byt ut gardinerna och ditt rum blir som nytt. Genom att syna rummens olika detaljer och göra några små förändringar kan det se ut som ett helt annat rum. Med lite färg, tyg och en sittkudde kan en tråkig altan förvandlas till en riktig myshörna. Vi ger dig smarta tips på hur du enkelt kan förnya eller göra det bästa av utrymmet i dina olika rum.

Tips för en funktionell hall

Hallen är det första man ser när man kliver in i ett hem. Tänk praktiskt och satsa på dold förvaring så är du redan på god väg mot den perfekta hallen. Fler tips på hur du kan skapa en funktionell hall hittar du här.

Inred källaren och få mer utrymme

Källaren ger dig extra utrymme och kan lätt förvandlas till ett rum, gästrum, ditt egna gym eller varför inte ett hobbyrum? Först måste du se till att dräneringen kring huset fungerar och att isolering och fukttätning görs på rätt sätt. Vi ger dig allt du behöver veta när du ska inreda din källare.

Bygg ett uterum

Varför inte bygga ett uterum? Trots att det blir kallare utomhus så kan du behålla sommarkänslan i uterummet. Om du har ett sämre isolerat uterum bör du installera en värmekälla som ger värme snabbt. Vi ger dig tips på fem bra värmekällor till uterummet och andra användbara tips när du ska bygga uterum.

Gör om i sovrummet

Sovrummet ska kännas mysigt. För att skapa lugn och harmoni bör du begränsa dig till ett par färger. Vill du däremot ha mer passion i sovrummet ska du välja rött. Välj tapet om du vill ha ett varmare intryck. Vi ger dig tipsen för hur du kan skapa din personliga prägel i ditt sovrum. Bygg loftsäng

Bygg en loftsäng till barnrummet så får du mer plats över till lek. Det finns många färdiga loftsängar att köpa men du kan enkelt bygga din egen. Här kan du läsa vad du behöver köpa för material samt hur du bygger din egen loftsäng.

Har ditt barn vuxit ur sitt barnrum och behöver ett vuxnare rum? Vi ger dig inredningstips som kan göra rummet till en kul plats, både för lek och läxläsning. 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Uterum
0
Trots att temperaturen sjunker ute kan du behålla sommarkänslan i uterummet. Välj rätt uppvärmningsmetod och du får en härlig höst att se fram emot.
Rum
0
Med tapet och stilleben förvandlades Annas trappa i hallen från oansenlig till uppseendeväckande.
Rum
2
Outnyttjade kvadratmetrar i källaren? Här finns ofta mycket extra utrymme att bättre ta vara på!
Rum
1
Skaparkraften fortsätter att koka runt om i landet! Här visar Jessica Hultén hur hon skapade ett kvadratsmart rum med loftsäng och soffa för tonåringe...
Rum
1
Inreda vinden? Om inte vinden utnyttjas till förvaring kan den ofta bli ett bra och charmigt extrarum. Kanske vill familjen ha ett nytt häftigt badrum...
Rum
0
Hur ser din väg ut fram till ytterdörren? Känns den välkomnande och inspirerande? Hur du än bor säger utsidan av ditt hus mer om dig än vad man kan...
Rum
0
Rätt utformad kan entrén bli just den intressanta signatur som ditt hus behöver och samtidigt säga en hel del om er som bor där.
Rum
0
Utan det skydd som ett entrétak ger är entrén, i alla fall inte i vårt klimat, så praktisk.
Rum
0
Currykorsen sägs påverka vår sömn och plantors växtkraft. Så här tar du reda på var de finns.
Rum
5
Currylinjer och jordstrålning är något som förbryllar och fascinerar många människor. Lars Erik Olsson försöker här reda ut begreppen.
Rum
0
Hallen är det första du möter när du kommer in i huset, och det sista du ser när du går ut. Här är två inspirerande hallösningar.
Rum
0
Den var tråkig, omysig och för solig. Hörnan på Susann Gson Engqvists altan. Med lite färg, tyg och en stor sittkudde förvandlades altanen till den...
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons