Foto: Situne piedestal designad av Thomas Sandell för Plantagen, 399 kronor
Foto: Situne piedestal designad av Thomas Sandell för Plantagen, 399 kronor

Bjud in naturen!

Inredningstrender

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 1: Bjud in naturen! (om att ta in växter i hemmet)

Nu låter vi gränsen mellan inne och ute suddas ut. Den naturliga och hållbara trenden är här för att stanna och i höst förlänger vi sommarkänslan med att addera massor av gröna växter. En rapport om växttrender visar att varannan svensk gärna har fler än tio växter i sina hem, vanligast är att ha uppemot 20 växter. Låt ditt hem bli ett med naturen och känn hur syret ger ny, frisk energi. 

- Det har varit viktigt att designa produkter som passar i olika hem och där växterna får en framträdande roll. Serien har därför fått rena linjer och en tidlös design, säger Thomas Sandell.

Annons

Arkitekten Thomas Sandell har tagit fram en serie stilrena produkter ihop med Plantagen, just för att få in naturen på ett naturligt och snyggt sätt i hemmet. Ovan ser ni olika inspirationsbilder från Plantagen.

I nästa trendspaning...

Brända toner (om hetaste färgtrenderna). Nu kommer senap, ockra och jordnära färgtoner in i hemmen! 

 

02 november 2018
Annons
Mer om Inredningstrender

Brända toner

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 2: Brända toner (om hetaste färgtrenderna)