Galna Halloween-idén: garagemonstret!

Garage och förråd

Det finns många läskiga dekorationer till Halloween, men en villaägare tog pyntandet av garaget till en helt ny nivå. Spana in den här roliga idén!

Annons

Många dekorerar sina hem och trädgårdar inför festligheter till Halloween, och särskilt i USA är det vanligt att spöka ut sina hus lite extra. Amanda Pierson, 36 år, fick en udda idé för att dekorera garaget till sitt hus hemma i Ohio.

”Jag har alltid velat ha ett hus för att kunna dekorera det till Halloween – vilket jag tycker är ännu roligare än till jul”, säger Amanda.

Amanda, som jobbar som jobbar som professionell ansiktsmålare och grafisk designer, lade själv ut videon på familjens monstergarage på sin Facebook-sida, där den redan fått över 25 miljoner visningar. Hela familjen brukar dessutom själva klä sig i spektakulära Halloween-kostymer.

Källa.

 

Annons 

 

Annons
Emelie Åberg
25 oktober 2016

0 Kommentarer

0

Din garageport kan vara farlig

Har du en vipport av äldre modell till ditt garage kan det vara läge att ta reda på om det är dags att byta ut den. – Det är nästan helt omöjligt att...

6

29 % av villaägarna fultvättar bilen

Är du en av dem som tvättar din bil på uppfarten hemma? Stopp där! Stöd initiativet Stora biltvättarhelgen och tvätta bilen på rätt sätt.

0

Praktiskt däckställ till garaget

Hamnade vinterdäcken i en sorglig hög i garagets hörn? Ett däckställ med hjul gör att det går att maka undan däcken om de är i vägen.

5

Att tänka på när du ska bygga garage

Ett garage kan göras hur enkelt eller hur avancerat som helst. Här är några saker att tänka igenom innan du sätter igång – för det är inte bara att...

1

Välj rätt garagedörr

Två parallella trender präglar den nya generationen garageportar: Säkerhet och nyskapande design. Här är några av portarna som är aktuella i vår.

0

Gröna faran blev Sveriges fulaste garageport

Under våren hade vi en fototävling där Sveriges fulaste garageport skulle utses. Nästan 400 bilder laddades upp av drygt 270 fotografer. Bland alla...

2

Bygga carport eller garage?

Innan du bygger en carport eller ett garage bör du räkna ut vad som ska stå där – utöver bilen. Vill du också ha plats för cyklar, gräsklippare och...

0

Så funkar det: Att bygga en vinkällare

Visst skulle det kännas lyxigt – med en egen vinkällare?! Isolera en del av källaren eller bygg ett rum i rummet för rätt luftfuktighet.

0

Vi fixade drömgaraget

Många drömmer om fina kök och härliga badrum, men är inte detta egentligen det allra mest avundsvärda? Ett drömgarage. Här finns plats för allt. Inklusi...