Annons

Var sak på sin plats!

Förvaring

Riktigt smarta lösningar kan inte nog överskattas. Kolla in dessa för köket.

Annons

I köket är utrymmet ofta begränsat och det gäller att ta vara på varje centimeter för att få plats med allt. Här presenterar vi några eleganta lösningar på hur vi kan bygga in smarta förvaringsutrymmen i köket.

Lisiga lådor


Det gäller att utnyttja varenda kvadratcentimeter. Lådor i listen är bara ett exempel. Bra med egen plats för bakformar och våffeljärn. Myresjökök.

Utdragbart!


Bakmaskin, strykbräda, kastruller, kryddor, handdukar och inte minst drickabacken får förstås en egen utdragbar hylla i det nya köket. Vedum.

Snabbkoll i skafferiet


Skafferiskåp med helutdrag gör att du får en bra överblick över vad som finns hemma. Fanerad trälucka "Linda" finns i åtta träslag. Vedum.

Sortera mera!


Myresjökök har tagit fram ett bra källsorteringssystem. I ett 30 cm skåp får det plats tre olika 10-litershinkar, en 6-literskomposthink och en korg för tidningar. Allt med fullt utdrag.

Cool hörnkyl


Hela 1 200 liter sväljer Norcools hörnkylskåp som kan byggas i vinkel. 103 x103 cm, djup 60 cm, höjd 195 cm, 24 500 kronor, Ballinsglöv.

Annons

Var rädd om tallrikarna


Dags att inreda lådorna med hållare för tallrikar med diametern 180-320 mm, 1 795 kronor/st, Ballingslöv.

Läs mer

9 tips och idéer för smartare kök

Smarta idéer för härligare kök

Detaljerna gör det!

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
12 september 2002

0 Kommentarer

0

Klädkammare med plats för två - sockel och montering

Nu har vi kommit från till de sista delarna av byggnationen av klädkammaren - sockel och montering.

0

Kul utan kaos

Lättskött och snabbstädat är ledorden, men givetvis ska det också märkas att det är ett barnrum. Plats även för fantasi med andra ord.

0

Badrummets bästa platssparare

Vill du ha ordning och reda bland deoderanter, raklödder och mascara? Även i ett stort badrum kan det vara för lite plats för alla småsaker. Med praktis...

0

Hylla i nisch

En outnyttjad nisch, några träbitar som blivit över från ett däcksbygge på en båt och vips fick kokböckerna och kakburkarna en flott hylla i köket.

0

Klädhängare från taket

Världens enklaste mobila klädhängare — kättingen i taket — tar hand om gästernas ytterkläder.

0

Förvaring under snedtaket

Snedtak är charmigt och kan förutom att bidra till rummets mysfaktor även utnyttjas för smart förvaring.

0

Ordning och reda i förrådet

Med lite planering går det att få ordning i förrådet. Och med rätt hyllor och krokar blir det lättare att förvara var sak på sin plats och att komma åt...

0

Bästa förvaringsidéerna

Inget vackert hem utan klok förvaring. Det kommer perioder när man övervämmas av grejer och nya utrymmen står högst på önskelistan. Här visar vi några...

0

Smart förråd med skjutdörrar

Var ska cyklarna stå när det regnar och var ska de bo på vintern om man inte har ett garage? Och var gör vi av trädgårdsmöblerna, alla spadar och krukor...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons