Annons

Klädhängare från taket

Förvaring

Världens enklaste mobila klädhängare — kättingen i taket — tar hand om gästernas ytterkläder.

Annons

Hallen är svår nog att få att fungera till vardags, och när det kommer många gäster brukar kaoset vara ett faktum. För att lösa problemet finns världens enklaste lösning, en stadig krok i taket med en rejäl kätting i. Kroka snabbt på när gästerna kommer och när festen är över är det bara att ta bort kättingen igen och ordningen är återställd. Eftersom kättingen har massor av länkar att trä in galjarnas krokar i, rymmer den ledigt minst tio ytterplagg om de inte är alltför otympliga. Om du har en lång korridor i hallen kan du istället fästa kättingen mellan krokar längs med väggen, då rymmer den faktiskt ännu fler kläder.

Viktigt är förstås att du fäster kroken ordentligt i en regel, ytterkläder väger mer än man kanske tror.

 

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredning.

Kroka fast kättingen i takkroken när gästerna kommer och vips har du en klädförvaring som sväljer minst tio ytterplagg. (Kläder från Lindex.)

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredning.

Om du har en lång, tom vägg kan du istället fästa kedjan vågrätt mellan ett antal krokar på väggen. Hur många krokar som behövs beror på väggens längd. Känner du dig extra kreativ kan du måla galgarna så det ser festligare ut. Tänk bara på att använda en färg som garanterat inte färgar av sig på kläderna!

Vi i villa ger dig allt inom kök, bad och inredningar. Galge.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
Annons
7 mars 2006

0 Kommentarer

0

Klädkammare med plats för två - sockel och montering

Nu har vi kommit från till de sista delarna av byggnationen av klädkammaren - sockel och montering.

0

Kul utan kaos

Lättskött och snabbstädat är ledorden, men givetvis ska det också märkas att det är ett barnrum. Plats även för fantasi med andra ord.

0

Badrummets bästa platssparare

Vill du ha ordning och reda bland deoderanter, raklödder och mascara? Även i ett stort badrum kan det vara för lite plats för alla småsaker. Med praktis...

0

Hylla i nisch

En outnyttjad nisch, några träbitar som blivit över från ett däcksbygge på en båt och vips fick kokböckerna och kakburkarna en flott hylla i köket.

0

Förvaring under snedtaket

Snedtak är charmigt och kan förutom att bidra till rummets mysfaktor även utnyttjas för smart förvaring.

0

Ordning och reda i förrådet

Med lite planering går det att få ordning i förrådet. Och med rätt hyllor och krokar blir det lättare att förvara var sak på sin plats och att komma åt...

0

Bästa förvaringsidéerna

Inget vackert hem utan klok förvaring. Det kommer perioder när man övervämmas av grejer och nya utrymmen står högst på önskelistan. Här visar vi några...

0

Smart förråd med skjutdörrar

Var ska cyklarna stå när det regnar och var ska de bo på vintern om man inte har ett garage? Och var gör vi av trädgårdsmöblerna, alla spadar och krukor...

0

Var sak på sin plats!

Riktigt smarta lösningar kan inte nog överskattas. Kolla in dessa för köket.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons