Annons
Elfas nya accessoarbricka kan du bygga ihop som du vill. Välj storlek på facken samt om du vill ha lock. Cirka 1 435 kronor.
Elfas nya accessoarbricka kan du bygga ihop som du vill. Välj storlek på facken samt om du vill ha lock. Cirka 1 435 kronor.

Förvaring som hjälper till

Förvaring

Ont om förvaring eller bara dåligt planerat? Vi ger dig tips på hur du maxar din egen förvaring – i alla tänkbara hörn och kanter.

Annons


Ta vara på snedtaket! Ekby Riset är en smart konsol som gör att du kan ställa in vinkeln precis som du vill. Den passar till 28 cm djupa hyllplan. 55 kronor styck. Ikea.


Badrumskommod från Aspen bad med inbyggd laddare för rakapparat eller eltandborste.


Trångt i hallen? Helfigursspegel med förvaring bakom, från P.O.M.
135 x 30 cm. 2 195 kronor. forvara.se

Sittpuff med dold förvaring, sitsen är ett lock. 499 kronor. Åhléns.


Bra skoöverblick. Skoförvaring i form av metallrör och sidor av plast. Kan hängas på en dörr eller fästas på väggen, 160 x 52 cm. 479 kronor. Ellos.se


Designa själv! Med Smartstore Wall från Smartstore kan du designa din egen förvaringslösning. Konceptet består av väggskenor, konsoler och lådor i olika storlekar.


Maxa badrumsförvaringen med det här skåpet från Aspen bad som har förvaring i dörren – och tar därmed vara på alla centimetrar.


Sockellådor utnyttjar utrymmet bakom socklarna. Flera köksleverantörer erbjuder detta, den här kommer Myrejsökök och har push-to-open-funktion.


Sänggaveln Filip kommer från EM och är anpassad till en vanlig dubbelsäng. Den innehåller en massa smart förvaring för böcker och småprylar. 5 250 kronor. EM.

Soffbordet Minnie Paper får plats där andra soffbord inte gör det och har dessutom en förvaringslösning för tidningar. Från 1 875 kronor. Maze.

Annons

Väggmonterade hängare i form av fem ringar i olika storlekar. Passar för kläder, accessoarer eller tidningar. 595 kronor. Lagerström Wiktorsson/nordicdesigncollective.se

Fler förvaringstips!

Märk upp!
Att märka lådor gör det lättare för alla att hålla ordning. Här är några tips på olika märkmetoder.

Måla med griffeltavelfärg och skriv med krita.

Skriv typografiskt snyggt med dymomaskin.

Gör egenmålade etiketter.

Gå igenom tidningar och klipp ut bilder på det som ska vara i respektive låda.

IKEA + måttbeställt!
Pickyliving är företaget för dig som vill skräddarsy din IKEA-lösning eller vill renovera exempelvis ett kök med gamla IKEA-stommar. De erbjuder skåpsdörrar i den storlek du vill ha, handtag i det material du vill ha och ytor i den färg du vill ha.

Ta vara på höjden.
Har du högt i tak i köket? Välj extra höga överskåp, det har nästan alla köksleverantörer. Överst kan du förvara sådant som du inte använder så ofta.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
7 augusti 2012

0 Kommentarer

2

Garderoben finns bakom väggen

Önskemålet var ett vackert och vilsamt sovrum. Alltså fick klädförvaringen finna bo bakom en egen vägg. Här byggdes en riktig walk-in-closet av köksskåp...

0

Skapa smarta förvaringssystem

Känner du dig uppriven över att du inte länge kan skapa ordning i ditt eget hem? Om du lever med små utrymmen och tenderar att snubbla över saker som...

0

Plats att leva

Hur kan vi på bästa sätt anpassa vårt boende till sättet hur vi lever? Den frågan ställde arkitekten Anna Karin Ljungh på årets Hem Villa.

8

Lättare tvätta med ny ordning

Börjar du morgonen med att famla runt i garderobsmörkret för att hitta rätt vänstersko? Och sorterar du fortfarande tvätt på golvet? Möt familjen som...

0

Familjen med bästa förvaringen!

Börjar du morgonen med att famla runt i garderobsmörkret för att hitta rätt vänstersko? Och sorterar du fortfarande tvätt på golvet? Möt familjen som...

0

Röriga kökshörnan blev superförvaring!

Mer förvaring – och bättre arbetsytor. Det stod högst på önskelistan i det lilla köket. Lösningen blev att slänga ut matbordet och bygga en ny arbetsbän...

0

Bastun blev ett sportförråd

Mer smart förvaring. Det var vad som behövdes för den stora, sportiga familjen i det lilla huset. Därför rök bastun och in kom hyllor och lådor.

0

Smart förvaring skapar ordning ur kaos

Med rätt förvaring kan du få ordning på innehållet i garderoben, hallen och resten av huset. Det finns gott om lösningar som är smarta, snygga, enkla...

0

Rent hus i tvättstugan

Sortera, fäll in, häng bort! Nio tips på hur du kan ge dig själv plats i tvättstugan med enkla hjälpmedel och smarta förvaringsprylar.

Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons