Annons
Elfas nya accessoarbricka kan du bygga ihop som du vill. Välj storlek på facken samt om du vill ha lock. Cirka 1 435 kronor.
Elfas nya accessoarbricka kan du bygga ihop som du vill. Välj storlek på facken samt om du vill ha lock. Cirka 1 435 kronor.

Förvaring som hjälper till

Förvaring

Ont om förvaring eller bara dåligt planerat? Vi ger dig tips på hur du maxar din egen förvaring – i alla tänkbara hörn och kanter.

Annons


Ta vara på snedtaket! Ekby Riset är en smart konsol som gör att du kan ställa in vinkeln precis som du vill. Den passar till 28 cm djupa hyllplan. 55 kronor styck. Ikea.


Badrumskommod från Aspen bad med inbyggd laddare för rakapparat eller eltandborste.


Trångt i hallen? Helfigursspegel med förvaring bakom, från P.O.M.
135 x 30 cm. 2 195 kronor. forvara.se

Sittpuff med dold förvaring, sitsen är ett lock. 499 kronor. Åhléns.


Bra skoöverblick. Skoförvaring i form av metallrör och sidor av plast. Kan hängas på en dörr eller fästas på väggen, 160 x 52 cm. 479 kronor. Ellos.se


Designa själv! Med Smartstore Wall från Smartstore kan du designa din egen förvaringslösning. Konceptet består av väggskenor, konsoler och lådor i olika storlekar.


Maxa badrumsförvaringen med det här skåpet från Aspen bad som har förvaring i dörren – och tar därmed vara på alla centimetrar.


Sockellådor utnyttjar utrymmet bakom socklarna. Flera köksleverantörer erbjuder detta, den här kommer Myrejsökök och har push-to-open-funktion.


Sänggaveln Filip kommer från EM och är anpassad till en vanlig dubbelsäng. Den innehåller en massa smart förvaring för böcker och småprylar. 5 250 kronor. EM.

Soffbordet Minnie Paper får plats där andra soffbord inte gör det och har dessutom en förvaringslösning för tidningar. Från 1 875 kronor. Maze.

Annons

Väggmonterade hängare i form av fem ringar i olika storlekar. Passar för kläder, accessoarer eller tidningar. 595 kronor. Lagerström Wiktorsson/nordicdesigncollective.se

Fler förvaringstips!

Märk upp!
Att märka lådor gör det lättare för alla att hålla ordning. Här är några tips på olika märkmetoder.

Måla med griffeltavelfärg och skriv med krita.

Skriv typografiskt snyggt med dymomaskin.

Gör egenmålade etiketter.

Gå igenom tidningar och klipp ut bilder på det som ska vara i respektive låda.

IKEA + måttbeställt!
Pickyliving är företaget för dig som vill skräddarsy din IKEA-lösning eller vill renovera exempelvis ett kök med gamla IKEA-stommar. De erbjuder skåpsdörrar i den storlek du vill ha, handtag i det material du vill ha och ytor i den färg du vill ha.

Ta vara på höjden.
Har du högt i tak i köket? Välj extra höga överskåp, det har nästan alla köksleverantörer. Överst kan du förvara sådant som du inte använder så ofta.

 

Söker du köpinformation, klicka här för att komma till Vi i Villas Köpguide!
Söker du hantverkare, klicka här för att komma till Vi i Villas hantverksguide!
7 augusti 2012

0 Kommentarer

0

Klädkammare med plats för två - sockel och montering

Nu har vi kommit från till de sista delarna av byggnationen av klädkammaren - sockel och montering.

0

Kul utan kaos

Lättskött och snabbstädat är ledorden, men givetvis ska det också märkas att det är ett barnrum. Plats även för fantasi med andra ord.

0

Badrummets bästa platssparare

Vill du ha ordning och reda bland deoderanter, raklödder och mascara? Även i ett stort badrum kan det vara för lite plats för alla småsaker. Med praktis...

0

Hylla i nisch

En outnyttjad nisch, några träbitar som blivit över från ett däcksbygge på en båt och vips fick kokböckerna och kakburkarna en flott hylla i köket.

0

Klädhängare från taket

Världens enklaste mobila klädhängare — kättingen i taket — tar hand om gästernas ytterkläder.

0

Förvaring under snedtaket

Snedtak är charmigt och kan förutom att bidra till rummets mysfaktor även utnyttjas för smart förvaring.

0

Ordning och reda i förrådet

Med lite planering går det att få ordning i förrådet. Och med rätt hyllor och krokar blir det lättare att förvara var sak på sin plats och att komma åt...

0

Bästa förvaringsidéerna

Inget vackert hem utan klok förvaring. Det kommer perioder när man övervämmas av grejer och nya utrymmen står högst på önskelistan. Här visar vi några...

0

Smart förråd med skjutdörrar

Var ska cyklarna stå när det regnar och var ska de bo på vintern om man inte har ett garage? Och var gör vi av trädgårdsmöblerna, alla spadar och krukor...

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons