Foto: Maria Soovik/Pinterest
Foto: Maria Soovik/Pinterest

Efterlysning: Juliga hemmafix!

Gör det själv

Nu kan alla läsare sätta kreativiteten på prov och dela med sig av sina enastående skapelser och juliga hemmafix till Vi i Villa. Just nu är vi extra sugna på att få in smarta jul-idéer – var med och tävla om fina priser! 

Så gör du för att vinna

Den idé som får hela redaktionen att tappa hakan (och som kanske gör vardagen både roligare och smidigare) vinner alltid ett fint pris. Den här gången var "månadens idé" en sladdlös arbetslampa från Schneider till ett värde av 1 625 kronor.

Maila över bilder på din skapelse med en beskrivning till [email protected]

Sista tävlingsdag är den 26 november

Annons

Håll alltid utkik i tidningen Vi i Villa! De bästa bidragen hamnar där. 

Lycka till!

01 oktober 2018
Annons
Mer om Gör det själv

Vi i Villa byggde en bod

Gör det själv Under villamässan Hem, Villa & Bostadsrätt byggde Vi i Villa en bod i samarbete med Bygg-Ole. Den färdiga boden tävlades ut under mässan. Vi tar dig med från första skruv till färdig bod!

Så skyddar du dig mot värmen – billigt!

Gör det själv Det kan inte ha undgått någon att vi har extremvärme och den fortsätter den här veckan. Fläktarna är slut i butikerna men det finns ett annat sätt att...

Hyllan alla kan snickra!

Gör det själv Krydda köket med en ny hylla – som du har snickrat själv! I möbelsnickaren Moa Brännström Otts nya bok finns projekt för såväl veteranen som för den...

Så hänger du tavlor som en mästare

Gör det själv Det är inte lätt att hänga tavlor som en mästare och i många fall handlar det om smak. Här får du några tips på vägen som kan underlätta prövningen.

Smarta gör-det-själv-guider

Gör det själv Steg för steg till det perfekta slutresultatet! Nu har du som är medlem i Vi i Villa-klubben möjlighet att ladda ner fem olika gör-det-själv-guider....

VIDEO: Smart spikförvaring

Gör det själv Är du trött på att tappa spikarna, och behöva leta efter dem på golvet när det är dags att spika något? Här är knepet för dig!

57 galna och kusliga halloweentips

Gör det själv Äntligen dags för halloween! Så fixar du en läskig trädgård, borrar din pumpa och gör otäcka halloweendekorationer som skrämmer slag på dina gäster! Här är våra 10 mest populära halloweenartiklar med 57 kusliga tips! 

Bygg en drivbänk – steg för steg

Gör det själv Har du inget växthus? Snickra ihop en drivbänk! Den tar inte så stor plats i trädgården och är perfekt att odla enkla växter och grönsaker i.

Möblera med färg!

Gör det själv Gör ditt hem personligt – bygg din egen inredning. Men bestäm dig innan du snickrar om du ska måla eller inte. Här är snickar-Björns bästa tips.