Annons

Ledare: Hej, nu är jag här!

Dränering

Som chefredaktör för Vi i Villa – Sveriges största tidning!

Annons

Det är inte illa marscherat, om jag får säga det själv. Inte bara att få förtroendet att prata med alla er 2,3 miljoner läsare och förvalta uppdraget som husmänniskornas bästa vän. Utan också för att det just är jag som ska få göra en tidning som handlar om huslivet. Jag som alltid har känt mig så nervös inför allt det som ett hus kan dölja.

”Det är fukt i källaren!” klagade jag för min mer luttrade syster Annika när vi hade flyttat in i vårt hus från lägenhet för tolv år sedan.

”Ja, men det är ju alltid lite fukt i ett hus. I värsta fall får ni väl dränera”, sa hon.

”Dränera?!” sa jag, som tyckte att det var ungefär det värsta vi kunde råka ut för.

Nu vet jag bättre. Vårt hus har överraskat oss med jämna mellanrum. Vi blir inte lika förfasade så fort något händer. Det har gått väldigt mycket mer pengar och energi än vad vi hade räknat med.

Men nu har också huset blivit ett resultat av oss. Det är vi som har satt våra spår i varenda vrå och undan för undan gjort det till vårt hem.


För ett hus rymmer både skräck och skaparglädje, både problem och oväntade lösningar. Det rymmer ett helt liv och det vill jag förmedla till er läsare med Vi i Villa.

Men det är inte bara jag och redaktionen som ska göra det. Det som är speciellt med vår tidning är att vi ger er en hel värld av möjligheter. Vi är stolta över alla de företag inom hus- och hembranschen som väljer oss för att visa absolut senaste nytt för er.

Det ska bli roligt att möta er alla. Jag tror att 2010 kommer att bli ett spännande år.Stina Abenius, ViV nr 1/2010

Annons
15 januari 2010

2 Kommentarer

2010-01-26
ake.m
2010-01-27
Stina
2

Dränera inte i onödan

Dränera huset, inte plånboken. Förvissa dig därför alltid om att dräneringsarbetet och kostnaderna är motiverade. Kanske är det istället ett fuktskydd...

5

Dränering - en viktig del i husets skötsel

Det kommer många frågor angående dränering till viivilla.se´s redaktion. I den här artikeln försöker vi reda ut begreppen.

0

Skydda villan mot översvämningar!

De senaste åren har kraftiga regn gett översvämningar och ras på flera håll i landet och det troliga är att det kommer att bli allt vanligare.

1

Tänk på det här när du dränerar!

Fukt, mögel och vattenskador. För att förhindra fuktproblem är det viktigt att dräneringen fungerar som den ska. Att dränera om är dyrt, men att låta...

4

Dags att dränera?

Flagnade färg och fuktfläckar på källarväggen - hur allvarligt är det? Hur vet jag att dräneringen fungerar? Och när är det läge att byta?

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons