Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Norra Dals Brunnsborrning AB

Norra Dals Brunnsborrning AB är ett företag i Västsverige som erbjuder kompletta lösningar inom vatten- och energiborrning. Vi utför tjänster inom energiborrning och installation av bergvärme samt vatten- och brunnsborrning. Vårt säte är i Dals-Ed men vi utför arbeten åt våra kunder inom både Dalsland, Bohuslän Värmland samt Norge. 

Norra Dals Brunnsborrning AB

Norra Dals Brunnsborrning erbjuder totalentreprenad inom vatten- och energiborrning

Att borra en brunn eller installera bergvärme innebär en stor investering. Därför blir valet av en pålitlig och yrkeskunnig leverantör ett mycket viktigt beslut för kunden. Norra Dals Brunnsborrning har lång och gedigen erfarenhet inom den här branschen. Norra Dals Brunnsborrning utför som ett första steg en markanalys hos kunden för att säkerställa den mest lämpliga platsen att borra på för att kunna erbjuda den bästa brunnslösningen för den givna platsen. Norra Dals Brunnsborrning har lång erfarenhet och gedigen kunskap att utföra sådana analyser och markbedömningar. När själva borrningen av brunnen är utförd, installerar vi en pumpanläggning som är avpassad till de specifika förhållandena på plats. Utöver intallationer av pumpanläggningar så genomför Norra Dals Brunnsborrning också service och reparationer på befintliga pumpaggregat.

Norra Dals Brunnsborrning är dessutom totalleverantör av värmepumpar och installationer av dessa. Det innebär att vi både fraktar bort befintlig oljetank eller annat värmeaggregat, utför borrning för att slutligen installera den nya värmekällan. Norra Dals Brunnsborrning arbetar med värmepumpar från IVT.

Norra Dals Brunnsborrning - en certifierad leverantör

Norra Dals Brunnsborrning är medlem i Svenska värmepumpar och är dessutom certifierad ansvarig brunnsborrare. Tveka inte att ta kontakt med oss för rådgivning och för en kostnadsfri offert om du planerar att borra en brunn på din tomt eller intallera bergvärme i ditt hus. Med vår långa erfarenhet inom branschen, vågar vi påstå att vi är ett tryggt val som leverantör till ditt värme- eller brunnsborrningsprojekt.

Hitta till oss!

Norra Dals Brunnsborrning AB
Adress: Nolby 350 Nössemark 668 91 ED
Telefon: 0534-302 32, 0702-89 99 30
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons