Annons

Forum

Läckande betonggolv/tak
0 röster
mar 06 2010
#1
Vi har en del av uteplatsen som är gjord av betong, detta golv är också tak till en del av källaren. Nu ser vi att betongen vittrat sönder och att det börjat läcka in vatten. Hur går vi tillväga för att täta. Går det att lägga på ett nytt tunnt lager betong eller finns det något annat sätt att lösa vårt problem? Tack för all hjälp som vi kan få
mar 10 2010
#2
Som det ser ut på nätet så är det många som har just det här problemet inklusive jag själv. Det jag har hittat är ett företag som heter Trelleborg waterproofing, som verkar vara lösningen på problemet. http://www.trelleborg.com/sv/Waterproofing/SE/Produkter-och-Losningar/Fuktskydd-for-Grund-och-Kallarvagg/Mataki-Rolltite/ Hoppas det kan vara en lösning.
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons