Annons

Forum

Byte av syllar
14 röster
okt 06 2009
#1
Är det någon som kan rekommendera eller har erfarenhet av företag i Skåne, som gör syllbyten och lämnar garanti på sitt arbete. Vill endast ha förslag på seriösa företag.
dec 03 2009
#2
Det finns bara tre företag som är riktiga specialister på att byta syllar och det är Byggskadeteknik, Fukt & Syll Specialisten, samt även BCR som använder sig av en stålsyll. Alla företagen arbetar utifrån Helsingborg med hela södra Sverige som arbetsfält. Samtliga dessa företag lämnar garanti på sina arbeten, men det viktigaste är ändå inte garantin, utan att de som genomför arbetet gör detta på ett riktigt sätt, så att inte problem uppstår i framtiden. Byggaskadeteknik har en riktigt bra utförlig hemsida; byggskadeteknik.eu på den kan man läsa mycket om problematiken kring vägg och golvkostruktioner, samt att man får förklarat vad som är problem i syll och vad fuktskador är, samt begreppet sjuka hus..
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons