Annons

Forum

HTH kök VARNING
32 röster
okt 05 2011
#1
Så vårt dröm kök har blivit en låång följetång från HTH. Som jag skrivit tidigare om den vårdslösa och noncharlanta hanteringen av vårt kök från HTH. Vi valde HTH i tron av att det var ett väletablerat och säkert val. Köket kostade över 100 000 (endast snickerier). Vecka 24 levererades vårt kök och det var då transportskadat. Ett antal delar var av fel mått osv. Inga problem sa säljaren ni får nytt. Bra tänkte vi. Det visade sig vara 6v leveranstid... Och döm om vår förvåning när skarena började trilla in. Det var fel mått på dessa också!! Har till ock med skrivit till chefen i Danmark och påtalat att man inte får behandla kund på detta viset. Den 12 september kom det sista skåpet från HTH alltså 13 veckor efter ordinarie leverans. Vi fattas fortfarande handtag.. Ska ni köpa HTH se fram mot en lååång väntan.
feb 09 2015
#5

Hej

Mitt kök tål inte fukt. Luckorna ser ut som om de är använda i många år fast köket endast är använt ett knappt år. HTH svarar att de tål fuktiga händer och att det är hanterandefel. Märkligt! Är det inte naturligt att händerna är lite fuktiga när man öppnar sopskåpet eller diskmaskinslocket. 

Jag varnar för HTH. De är riktiga SKOJARE. Ett dyrt kök som gör mig ledsen varje dag! Kvalitén är UNDERMÅLIG! Och att inte rätta till ett fel

är ett säkert betyg på ett SKOJARFÖRETAG!

feb 06 2016
#6

Jag instämmer med tidigare insändare.

HTH fräcka, oärliga vid reklamation.

varnar för detta företag!

rolf

 

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons