Annons

Forum

HTH kök VARNING
21 röster
okt 05 2011
#1
Så vårt dröm kök har blivit en låång följetång från HTH. Som jag skrivit tidigare om den vårdslösa och noncharlanta hanteringen av vårt kök från HTH. Vi valde HTH i tron av att det var ett väletablerat och säkert val. Köket kostade över 100 000 (endast snickerier). Vecka 24 levererades vårt kök och det var då transportskadat. Ett antal delar var av fel mått osv. Inga problem sa säljaren ni får nytt. Bra tänkte vi. Det visade sig vara 6v leveranstid... Och döm om vår förvåning när skarena började trilla in. Det var fel mått på dessa också!! Har till ock med skrivit till chefen i Danmark och påtalat att man inte får behandla kund på detta viset. Den 12 september kom det sista skåpet från HTH alltså 13 veckor efter ordinarie leverans. Vi fattas fortfarande handtag.. Ska ni köpa HTH se fram mot en lååång väntan.
feb 09 2015
#5

Hej

Mitt kök tål inte fukt. Luckorna ser ut som om de är använda i många år fast köket endast är använt ett knappt år. HTH svarar att de tål fuktiga händer och att det är hanterandefel. Märkligt! Är det inte naturligt att händerna är lite fuktiga när man öppnar sopskåpet eller diskmaskinslocket. 

Jag varnar för HTH. De är riktiga SKOJARE. Ett dyrt kök som gör mig ledsen varje dag! Kvalitén är UNDERMÅLIG! Och att inte rätta till ett fel

är ett säkert betyg på ett SKOJARFÖRETAG!

feb 06 2016
#6

Jag instämmer med tidigare insändare.

HTH fräcka, oärliga vid reklamation.

varnar för detta företag!

rolf

 

Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Nyhetsbrev och erbjudandemejl

Som medlem hos Vi i Villa får du bland annat våra nyhetsbrev och erbjudanden. Erbjudanden från Vi i Villa kommer från våra samarbetspartners inom allt från bygg till trädgård och inredning. Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

Behandling av personuppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Genom att bli medlem samtycker du till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se

Annons