Annons

Forum

7 saker du har rätt till som villaägare
0 röster
mar 16 2017
#1

Visste du att du kan sätta upp en luftig spaljé utan bygglov, eller att du kan få ersättning av villahemförsäkringen om en smitare kör av vägen och skadar ditt hus? Vi i Villa har koll på dina rättigheter. 


7 saker du har rätt till som villaägare
mar 16 2017
#2

Hej! För två år sedan flyttade jag in i en nybyggd marklägenhet bostadsrätt. För några veckor sedan hade vi två års besiktning. Jag påtalade att där var stora rispor på det lilla fönstret i dörren. Man ser det tydligt. Jag ville reklamera min dörr eftersom jag även kan se tydligt att dörren även har blivit spacklad på något ställe. Spacklet ska åtgärdas men glaset skulle jag ha haft reklamerat inom ett halvår påstod de som besiktiga. Stämmer detta? Enligt vad ni skriver kan jag reklamera upp till 3 år.

Tack på förhand

Med vänlig hälsning

Maria Emland

maria.emland@svenskakyrkan.se

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons