Annons

Forum

Fönsterbyte
1 röster
jan 28 2008
#1

Visst kan du byta fönster själv. Vi i Villas hussnickare Jan Ohlis visar dig hur du gör ett fönsterbyte.


Fönsterbyte
mar 26 2010
#5
Tänkte att jag skulle ge detta en chans men gav upp till sist. Måste bara inse att jag inte har tummen mitt i hand. Hittade en bra tjänst som hjälpte mig få flers offert direkt från flera företag. Sen var det bara att välja http://www.fonsterproffs.se
mar 05 2012
#6
Gjorde precis som Bosse. Försökte men gav upp, hur jag än gjorde kunde jag inte ljustera fönstret så att det slöt tätt.. tillslut blev det paniksamtal till fönstermontören i göteborg som kunde komma ut och färdigställa..hoppas andra har bättre lycka..
jun 25 2012
#7
Hej! Vi ska byta våra fönster i torpet! Byggt 1920 och tillbyggt serum 70tal. Har hört att det ska vara bättre att använda drevningsremsor istället för skum som Mockfjärdsfönster föreslagit oss! Tacksam för snabbt svar! Mvh Christina
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons