Annons

Forum

Kylskåp i sommarstuga
2 röster
mar 18 2009
#1
Jag har sedan många år ett sommarställe. På vintern brukar jag se till att hålla frostfritt inomhus, men bara så att temperaturen ligger mellan 2 och 6 grader ungefär. I många år stod en gammal (70-tal) kyl/frys i köket och vissa år lät jag frysen stå på hela vintern. Ny har jag bytt till en strömsnålare modern kyl/frys. Tyvärr upptäckte jag i helgen att frysen slutat fungera under vintern och det som var i den var upptinat. När jag höjde värmen inne till ca 10 grader hoppade frysen igång igen. Fråga: Är det normalt att nyare (energisnåla, freonfria) frysar inte fungerar om yttertemperaturen är för låg? Eller är det min nya kyl/frys som inte fungerar som den ska?
jan 13 2010
#5
Hej, Jag har nu under ett par års tid sökt efter en kyl/frys som med säkerhet kan fungera året runt i mitt fritidshus som inte är uppvärmt på vintern. Ett "hyttesäkert" skåp men jag har inte lyckats. Det är märkligt! I alla de nordiska länderna måste det finnas massor med modernt utrustade fritidshus som har detta behov. Var finns lösningen?
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons