Ny i Villa!

Vi i Villa gratulerar dig till ditt bostadsval! Som nybliven villaägare kanske du inte har kommit i kontakt med Vi i Villa och viivilla.se tidigare. Det ska vi ändra på!


Vi i Villa har funnits i över 50 år och hos oss finns det mängder med kunskap och erfarenhet att hämta. Tids nog får du tidningen i brevlådan. Men redan nu kan du läsa om massor av gör-det-själv-tips och andra inspirerande artiklar. Under vinjetten ”Ny i Villa” har vi samlat artiklar och gör-det-själv-tips som vi tror kan vara av extra intresse för dig som nybliven villaägare. Dessutom finns vissa artiklar som är framtagna just för dig, och dem hittar du bara här.

Björn Vingård är Vi i Villas chefredaktör och han ger dig tio tips att tänka på som nybliven villaägare. Det första han tycker du ska göra är att se över uppvärmningssystemet. Som före detta VVS-ingenjör instämmer jag i det då jag vet att uppvärmningen kan tugga stora hål i plånboken.

Använd också våra experter. Du ställer frågor till dem helt kostnadsfritt och de svarar på så många frågor de kan. Kanske att någon annan före dig har frågat om något liknande? Det är värt att leta lite. Under forum hittar du våra diskussionsforum där du kan rådfråga eller hjälpa andra besökare. Experthjälp och forum ligger på huvudsidan och där hittar du massor mer tips, råd och hjälp.

Lycka till med din nya villa och åter igen välkommen till Vi i Villa, både papperstidning och sajt! Alla villaägares hjälpande hand!

Kristina Sjöberg
redaktör viivilla.se

Vill du läsa fler artiklar som den här?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra erbjudanden – det är gratis!


Mest lästa artiklar