Annons

Forum

Kostnad husdränering?
22 röster
aug 18 2008
#1
Jag ska dränera om min villa och samtidigt isolera med isodrän har fått en offert på en kostand av 1750 kr/meter med material, arbetskostnad inkl moms. Är detta ett bra pris?
feb 15 2011
#29
Hej kostnad för en dränering,går inte säga som jag ser flera utav er skriver.typ 1700kr eller 2000kr /meter.dom flesta har tim pris på grävning.och under åren så ser vi att en del jobb beroende på hur det ser ut kan kosta. 5000kr / meter om det står hus i vägen eller behöver sprängas,mm träd ska flyttas et,,material ska köras bort.oftast har många firmor lock pris biligt sen kommer det,då blir det dyrare.vi försöker ge så rimligt pris vi kan, utan tillkommande kostnader,med en offert på ARB,och vill man ha väldigt bra pris,då gör man som min kusins pappa gjorde för 12 år sen,gräver för hand runt huset med källare 4månader.tog jobbet.och barnen fick ha sommarlåv hemma i jordhögarna Mvh Hanix
mar 17 2011
#30
Någon som vet en bra seriös firma runt vara-lidköpingstrakten som är duktiga och hyffsat billiga på dränering.
jan 25 2015
#31

Hej

 

Om du är intresserad av dränering kostnad, så skrev jag artikel om det. Klick här för att läsa artikeln.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons