Annons

Forum

Kostnad husdränering?
20 röster
aug 18 2008
#1
Jag ska dränera om min villa och samtidigt isolera med isodrän har fått en offert på en kostand av 1750 kr/meter med material, arbetskostnad inkl moms. Är detta ett bra pris?
feb 15 2011
#29
Hej kostnad för en dränering,går inte säga som jag ser flera utav er skriver.typ 1700kr eller 2000kr /meter.dom flesta har tim pris på grävning.och under åren så ser vi att en del jobb beroende på hur det ser ut kan kosta. 5000kr / meter om det står hus i vägen eller behöver sprängas,mm träd ska flyttas et,,material ska köras bort.oftast har många firmor lock pris biligt sen kommer det,då blir det dyrare.vi försöker ge så rimligt pris vi kan, utan tillkommande kostnader,med en offert på ARB,och vill man ha väldigt bra pris,då gör man som min kusins pappa gjorde för 12 år sen,gräver för hand runt huset med källare 4månader.tog jobbet.och barnen fick ha sommarlåv hemma i jordhögarna Mvh Hanix
mar 17 2011
#30
Någon som vet en bra seriös firma runt vara-lidköpingstrakten som är duktiga och hyffsat billiga på dränering.
jan 25 2015
#31

Hej

 

Om du är intresserad av dränering kostnad, så skrev jag artikel om det. Klick här för att läsa artikeln.

Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Nyhetsbrev och erbjudandemejl

Som medlem hos Vi i Villa får du bland annat våra nyhetsbrev och erbjudanden. Erbjudanden från Vi i Villa kommer från våra samarbetspartners inom allt från bygg till trädgård och inredning. Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

Behandling av personuppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. Genom att bli medlem samtycker du till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som du direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnier för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess du själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Du har rätt att återkalla samtycket vilket du gör genom att kontakta Bonnier via respektive bolags kundtjänst. För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se

Annons