Forum

Kostnad husdränering?
6 röster
aug 18 2008
#1
Jag ska dränera om min villa och samtidigt isolera med isodrän har fått en offert på en kostand av 1750 kr/meter med material, arbetskostnad inkl moms. Är detta ett bra pris?
feb 15 2011
#29
Hej kostnad för en dränering,går inte säga som jag ser flera utav er skriver.typ 1700kr eller 2000kr /meter.dom flesta har tim pris på grävning.och under åren så ser vi att en del jobb beroende på hur det ser ut kan kosta. 5000kr / meter om det står hus i vägen eller behöver sprängas,mm träd ska flyttas et,,material ska köras bort.oftast har många firmor lock pris biligt sen kommer det,då blir det dyrare.vi försöker ge så rimligt pris vi kan, utan tillkommande kostnader,med en offert på ARB,och vill man ha väldigt bra pris,då gör man som min kusins pappa gjorde för 12 år sen,gräver för hand runt huset med källare 4månader.tog jobbet.och barnen fick ha sommarlåv hemma i jordhögarna Mvh Hanix
mar 17 2011
#30
Någon som vet en bra seriös firma runt vara-lidköpingstrakten som är duktiga och hyffsat billiga på dränering.
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Välj vilka erbjudanden och tjänster du vill ta del av. Alla tjänster är gratis och sägas upp när du vill.

Nyhetsbrev

Vi i Villas digitala nyhetsbrev kommer ut ca åtta gånger i månaden. Genom det blir du uppdaterad om vad som händer på siten och får ta del av de senaste villatipsen.

Erbjudanden

Då och då skickar Vi i Villa ut unika erbjudanden till våra medlemmar via mail. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte.

Auktioner

Vill du buda på fina saker i Vi i Villas auktioner? När en ny auktionsrunda drar igång skickar vi ut ett mail med information om produkterna du kan buda på. Under en auktionsperiod får du mail en gång per vecka.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

 

Lagring av uppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier Publications AB som äger Vi i Villa. Dina uppgifter kommer inte att vidarebefordras eller säljas till tredje part, vilket innebär att spamming (reklamutskick, massutskick via e-post) inte kommer att förekomma.

PuL

Alla uppgifter som vi lagrar behandlas enligt PuL (Personuppgiftslagen).

Övrigt

Viivilla.se följer Bonniers policyregler. För att se dessa besök www.kunddata.bonnier.se