Annons

Erbjudande för dig som är medlem i villaklubben

Letar du efter fina erbjudanden för ditt liv i villa? Här presenterar våra samarbetspartners sina erbjudanden till dig som är medlem i Villaklubben. Det är gratis att vara medlem. För att ta del av dessa erbjudanden behöver du alltså inte något klubbkort eller betala någon medlemsavgift, det enda du behöver göra är att registrera dig genom att ange din e-postadress, förnamn och efternamn.

Klicka här för att bli medlem: http://www.viivilla.se/settings/registrering/

 

Vi i Villas samarbetspartners består av många olika företag med allt från hantverkstjänster till återförsäljare av produkter till reseföretag m.m. Letar du efter någon speciell leverantör kan du titta under leverantörernas egen kategori. Letar du efter riktigt bra erbjudanden till dig som husägare – då hittar du det i länkarna nedan.

 

Bästa erbjudandena för dig i villa

På vår sajt hittar du massvis av inspirerande inredningstips, smarta byggtips, stenkoll på branschregler, lär dig hur du målar på bästa sätt och mycket mer. Har du fått ett sug efter att genomföra nästa projekt där hemma men är osäker på var du kan hitta bra erbjudande till just det du letar efter? Börja med att ta en titt på våra samarbetspartners olika erbjudanden. Det är en bred spridning på de olika erbjudanden allt från glasräcken till garageportar.

 

Har du fått andra erbjudanden, och känner att du behöver fråga om råd? Då kan du alltid ställa dina frågor i forumet där fler av våra besökare och experter har möjlighet att svara på din fråga.

 

Reseerbjudanden

Livet i villa är för det mesta helt fantastiskt, men någon gång kan det vara roligt att uppleva något annat än vardag. Tänk dig lyxen med frukostbuffé, uppleva en ny plats, ett hotellrum med den vackraste utsikten du någonsin sett, eller en avslappnande spaweekend. Om du går i restankar finns det flera bra erbjudanden från våra samarbetspartners som jobbar i hotell- och resebranschen. Några av dessa erbjudanden kan vara den perfekta presenten till någon du tycker om extra mycket, eller till dig själv när du känner att du behöver ett avbrott i vardagen. Du hittar paketresor, lyxiga spahotell, extrapriser på hotellvistelser med vacker utsikt och mycket mer.

 

Bra erbjudanden för husägaren

Livet i villa kostar ofta mycket, därmed är det viktigt att göra smarta köp. Vi har de bästa erbjudanden för dig som bor i villa. Behöver du ett nytt pooltak till poolen, eller vill du unna dig en lyxig hotellvistelse eller en hel resa? Ta en titt på våra samarbetspartners som har fantastiskt bra erbjudanden för dig som är medlem i Villaklubben.

 

 

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Inga träffar
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons