Annons

Erbjudande för dig som är medlem i villaklubben

Letar du efter fina erbjudanden för ditt liv i villa? Här presenterar våra samarbetspartners sina erbjudanden till dig som är medlem i Villaklubben. Det är gratis att vara medlem. För att ta del av dessa erbjudanden behöver du alltså inte något klubbkort eller betala någon medlemsavgift, det enda du behöver göra är att registrera dig genom att ange din e-postadress, förnamn och efternamn.

Klicka här för att bli medlem: http://www.viivilla.se/settings/registrering/

 

Vi i Villas samarbetspartners består av många olika företag med allt från hantverkstjänster till återförsäljare av produkter till reseföretag m.m. Letar du efter någon speciell leverantör kan du titta under leverantörernas egen kategori. Letar du efter riktigt bra erbjudanden till dig som husägare – då hittar du det i länkarna nedan.

 

Bästa erbjudandena för dig i villa

På vår sajt hittar du massvis av inspirerande inredningstips, smarta byggtips, stenkoll på branschregler, lär dig hur du målar på bästa sätt och mycket mer. Har du fått ett sug efter att genomföra nästa projekt där hemma men är osäker på var du kan hitta bra erbjudande till just det du letar efter? Börja med att ta en titt på våra samarbetspartners olika erbjudanden. Det är en bred spridning på de olika erbjudanden allt från glasräcken till garageportar.

 

Har du fått andra erbjudanden, och känner att du behöver fråga om råd? Då kan du alltid ställa dina frågor i forumet där fler av våra besökare och experter har möjlighet att svara på din fråga.

 

Reseerbjudanden

Livet i villa är för det mesta helt fantastiskt, men någon gång kan det vara roligt att uppleva något annat än vardag. Tänk dig lyxen med frukostbuffé, uppleva en ny plats, ett hotellrum med den vackraste utsikten du någonsin sett, eller en avslappnande spaweekend. Om du går i restankar finns det flera bra erbjudanden från våra samarbetspartners som jobbar i hotell- och resebranschen. Några av dessa erbjudanden kan vara den perfekta presenten till någon du tycker om extra mycket, eller till dig själv när du känner att du behöver ett avbrott i vardagen. Du hittar paketresor, lyxiga spahotell, extrapriser på hotellvistelser med vacker utsikt och mycket mer.

 

Bra erbjudanden för husägaren

Livet i villa kostar ofta mycket, därmed är det viktigt att göra smarta köp. Vi har de bästa erbjudanden för dig som bor i villa. Behöver du ett nytt pooltak till poolen, eller vill du unna dig en lyxig hotellvistelse eller en hel resa? Ta en titt på våra samarbetspartners som har fantastiskt bra erbjudanden för dig som är medlem i Villaklubben.

 

 

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Inga träffar
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons