Annons
I samarbete med Huskomfort Värmepumpar Sverige AB

Huskomfort AB

Huskomfort AB har arbetat med värmepumpar sedan 1997 och har tusentals nöjda kunder på marknaden. 
Sedan några år arbetar vi även med solenergi och källarklimat. Vi är måna om att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och support.

Huskomfort AB

Om oss

Din värmepumpsinstallatör i Varberg. Huskomfort AB har lång erfarenhet av arbete med värmepumpar. Sedan 1997 har vi varit återförsäljare och installerat värmepumpar hos nöjda kunder i Västsverige.

Sedan några år har vi även arbetat med solenergi och källarklimat.

Vi är måna om att våra kunder ska bli riktigt nöjda. Bra service och support är därför en självklarhet.

Vi vill att våra kunder ska veta att de är trygga i våra händer.

Sänk dina värmekostnader med en värmepump

Värm upp ditt hem på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Med en värmepump får du en energieffektiv uppvärmning och en behaglig inomhusmiljö. Vi är certifierade och ackrediterade att installera pumpar från Panasonic, Mitsubishi, Fujitsu och Daikin.

Klicka här för att läsa mer om värmepumpar

Våra installatörer tar fram ett kostnadsfritt förslag!

Kontakta oss så gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos er. Vi tittar på er fastighet och tar fram ett förslag på hur ni kan sänka era kostnader för uppvärmning och få en bättre inomhusmiljö.


Installera värmepump med ROT-avdrag

Du vet väl att du som privatperson kan använda ROT-avdraget för en 50 % skattereduktion vid installation av värmepump och luftkonditionering.

 

Besök vår hemsida för att läsa mer

Huskomfort AB
Adress: Syllemad 1 Björkliden, 432 66 Veddige
Telefon: 070-673 81 97
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected] 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]

 

Annons