Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Varma Hem

Varma Hem levererar och installerar energisparprodukter i hela Mälardalen.

Våra energisparkonsulter är erfarna och kunniga och vi har valt att bara arbeta med kända fabrikat med god kvalité och service som är byggda för att klara det svenska klimatet

Varma Hem

Vi värmer Sveriges familjer

Vi levererar och installerar allt från värmepumpar, solfångare och isolering till vedpannor, pelletspannor och luftkonditionering. Marknaden hålls under ständig uppsikt och vi erbjuder bara det allra bästa till de allra bästa priserna. Exempel på tjänster

Värmepumpar

En värmepump överför värme från en kall till en varm plats. För att uppnå detta används en kompressor och köldmedia (värmebärare) Verkningsgraden kan vara upp till 500%. Tekniken i en värmepump är densamma som i en kylanläggning fast omvänd. Genom en knapptryckning kan värmepumpen ställas om till att producera kyla. En värmepump kan också användas som avfuktare. Genom att värmepumpen hela tiden cirkulerar inomhusluften filtreras luften. Damm och mindre partiklar som pollen, kvalster och sot reduceras. Detta ger ett bättre inomhusklimat och är även bra för allergiker.

Avfuktning

Med Trygghetsvakten finns totallösningen för din fastighet och du kan vara säker på att fuktproblemen försvinner. Avfuktare för krypgrund & vind TrygghetsVakten är en serie avfuktare framtagna för att skydda ert hus från fukt lukt, mögel och radon. Oavsett om det är en vind eller en krypgrund har vi den perfekta avfuktaren för er.

Grundels isolerruta

Här följer åtta glasklara skäl till varför Grundels Isolerruta är en smart lösning för alla typer av fastigheter. - Spara upp till 20% energi. - Minska koldioxidutsläppet. - Minska bullret. - Snabb installation. - Minska draget. - Bibehåll husets utseende. - P-märkt kvalitet. - Garanti ger trygghet.

Kyla inför varma sommardagar

Visst är det trevligt med värme men ibland kan det bli för mycket av det goda, som vid stekheta sommardagar tex. Det är då vi på Varma Hem hjälper dig att få ett svalare inomhusklimat genom våra anpassade kyllösningar. Kyla behöver inte vara dyrt om den används på rätt sätt, ca 1kr/tim ligger snittkostnaden på vid nedkylning av 30 kvm. Med våra olika fabrikat och modeller har vi garanterat lösningen som passar för just dig och ditt hem.

Varma Hem
Adress: Drottninggatan 3A 745 34 Enköping
Telefon: 0171-17 00 15
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons