Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Svenska Klimathus

Svenska Klimathus

Detta är Svenska Klimathus

Företaget bildades 2006 utifrån en idé om att erbjuda sina kunder effektiva och långlivade system för husuppvärmning, från koja till slott. Vår värdegrund ligger i att vi vill bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Företaget erbjuder projektering, totalentreprenader och service för värmepumpar och anknutna värmesystem.

Storstockholm är vår hemmamarknad.

För privatpersoner

thermia-tryggVid försäljning till privatkunder ger vi 3 års garanti på värmepump och installation. Varmvattenberedare från Thermia (inbyggda eller separata) har 10 år garanti.

Vid köpet ingår vidare en trygghetsförsäkring för åren fyra, fem och sex. Denna försäkring kompletterar en vanlig hemförsäkring på så vis att den ersätter hemförsäkringens avdrag för värdeminskning samt självrisken.

Från det sjunde året erbjuder försäkringsbolaget förlängning av försäkringen årsvis upp till 14 år.

Garantin backas upp av Thermia och trygghetsförsäkringen tecknas i det fristående försäkringsbolaget Arctic.

Observera att såväl garanti som trygghetsförsäkring gäller utan att vi kräver att det ska utföras någon service på värmepumpen.

Svenska Klimathus
Adress: Sankt Paulsgatan 13, 118 46 Stockholm
Telefon: 08-743 04 72
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons