Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Storuman Energi

Storuman Energi är ett renodlat elhandelsbolag med affärsidén att erbjuda marknadens bästa elavtal för att möta det moderna elsamhället. 

Storuman Energi

Storuman Energi har Sveriges nöjdaste elkunder enligt Sifo och 73 procent av kunderna är även ambassadörer för varumärket, enligt en mätning av Brand Clinic. Storuman Energis kunder är spridda över landet och större delen av dem är early adopters inom teknik- och miljötänkande.

Elmixen – ett elavtal utöver det vanliga!

Du har ett rörligt pris större delen av året. Under vintermånaderna kan du säkra en del av din förbrukning till ett fast pris, för att undvika vinterns pristoppar.
Elmixen är Sveriges smartaste elavtal som dessutom stödjer timmätning fullt ut.

Med timmätning köper du el "timme för timme" och kan utnyttja prisskillnaderna mellan dag och natt samt mellan vardag och helg.
Du kan själv bestämma om du vill köpa el som kostar lite, eller el som kostar mer.

Med Elmixens alla fördelar är det inte konstigt att vi hamnat i toppen på Elbarometern 3 gånger i följd.

Storuman Energi
Adress: Blå Vägen 237, Storuman
Telefon: 0951-103 35
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons