Annons
I samarbete med Uponor

Nyckeln till ett effektivare inomhusklimat

Smatrix är ett smart reglersystem, programmerat med Uponors unika patenterade autobalansering för värme och kyla.

Alla Smatrix reglercentraler är utrustade med dynamisk automatisk injustering som standard, vilket betyder att det inte längre finns behov av manuell injustering. 

Systemet är självlärande, intelligent och använder automatisk balanseringsteknik för att optimera komfort och energiförbrukning.

Smatrix autobalanseringsteknologi sparar upp till 20% energi jämfört med obalanserade system utan rum-för-rum reglering. Uppgradering av äldre golvvärmesystem till den nya tekniken är möjligt. Självklart erbjuds Smatrix med fjärrstyrning.

Klicka här för att läsa mer - www.uponor.se


Uponor

Uponor är en ledande leverantör av lösningar för VVS- och inomhusklimatsystem för bostäder och kommersiella fastigheter i Europa och Nordamerika. Uponor är även en framträdande leverantör av infrastruktursystem i Nordeuropa. 
Uponor
Adress:
Telefon: 0223-380 00
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons