Annons
I samarbete med Narvells ingenjörsbyrå

Narvells Ingenjörsbyrå

Narvells Ingenjörsbyrå

Varmt välkommen till Narvells. Du behöver värme och därför är du här. Vi har lösningarna för dig att nå ut med sprakande värme i hela huset. Vi har ett stort sortiment av pelletskaminer och vedkaminer. Så här kan du säkert hitta din pelletskamin eller vedkamin som passar för ditt behov.

Besök oss i Ödåkra (ca 1 mil från Helsingborg centrum). Här har vi utställning på ca 130 pelletskaminer och vedkaminer. Hos oss finner du ca 130 olika öppna spisar, effektiva kaminer, spisinsatser, köksspisar, skorstenar och tillbehör. Vi har dessutom en av Sveriges största utställningar av täljstensugnar från Tulikivi.

Vi visar alla spisar i autentisk 1800-talsmiljö på vackra Bäckarps Gård i Ödåkra. Vi bistår Dig med råd och hjälp att välja rätt eldstad och kan också ordna installationen. Hembesök enligt överenskommelse, mer än 20 års branschvana. Vi ser med värme fram emot ditt besök!

Hitta till oss

Narvells Ingenjörsbyrå
Adress: Bäckarps gårdsväg 39, 254 75 Ödåkra
Telefon: 042-20 44 60
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons