Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Luftmiljöbutiken i Stockholm AB

Vare sig du investerar i en luftvärmepump eller luftkonditionering så hjälper vi som specialister till så att du ska få rätt produkter för just dina behov. 

Luftmiljöbutiken i Stockholm AB

Här kan du köpa en ny värmepump eller luftkonditionering, få den installerad av vår kylcertifierade montör. Vi har även ett brett sortiment av luftrenare, luftfuktare och avfuktare. Vi hjälper dig hitta rätt produkt vare sig det gäller värmepumpar, luftkonditionering eller luftrenare.

Vi hjälper dig hitta rätt produkt vare sig det gäller värmepump, luftkonditionering eller luftrenare.

Några av varumärkena vi jobbar med:
Airwell
Daikin
HACE
LG
Panasonic
Samsung

Vi tillhandahåller även tjänster som:

Felsökning
Installation
Reparation
Service och underhåll

Tjänster som vi tillhandahåller är installation, service och rengöring av vår eller din egna utrustning. Vi menar att det spelar inte någon roll om du köpt din anläggning från någon annan, du är alltid välkommen. Vi hanterar de flesta fabrikat.


Vi berättar mer om luftvärmepumpar i den här videon

Du hittar oss här

Luftmiljöbutiken i Stockholm AB
Adress: Birger Jarlsgatan 83, 113 56 Stockholm
Telefon: 08-612 87 70
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons