Annons
I samarbete med LT Energiteknik AB

LT Energiteknik AB

Ekonomisk, driftsäker och flexibel uppvärmning: pelletsbrännare – pelletspannor – flisbrännare – flispannor – vedpannor – solfångare

LT Energiteknik AB

VÄLJ RÄTT VÄRME

Vi kan hjälpa dig att välja rätt uppvärmning till ditt hus.
Vi har pelletsbrännare, pelletspannor, flisbrännare, flispannor, vedpannor från flera kända märken på marknaden i effekter från 4 kW upp till 2 MW. Vi har även en av marknadens mest effektiva solfångare.
Några av våra märken är VETO, Ekogren, Guntamatik och VETO Solar.

ELDA FLEXIBELT

Elda flis, pellets, briketter, spannmål eller spån med samma brännare/panna.
Med en VETO flisbrännare kan elda bränsle med en fraktionsstorlek på upp till 75 mm. Flexibel och säker eldning med beprövad teknik som gör både plånboken och miljön en tjänst.

ELDA MILJÖVÄNLIGT

Biobränslen som flis, pellets, spån och briketter är miljövänliga bränslen. Flis är dessutom betydligt billigare än andra bränslen – halva bränslepriset per kilowattimme jämfört med eldningsolja.

Vi har lång erfarenhet i branschen och en stor kunskapsbank. Dessutom jobbar vi över hela Sverige med flera duktiga återförsäljare och vi har också en filial i Danmark.


Vårt mål är att du ska bli riktigt nöjd – välkommen till värmen!


Klicka här för att komma till vår hemsida

Hitta till oss

LT Energiteknik AB
Adress: Stålvägen 9, 931 36 Skellefteå
Telefon: 010-492 40 00
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons