Annons
I samarbete med Keddy

Keddys minsta kamin

K700 är Keddys senaste braskamin och den minsta i sortimentet. En braskamin helt i gjutjärn med 20 års garanti. 

K700

K700 passar i flesta hem och den kommer i flera olika utföranden. Som tillval finns bland annat täljstenstopp och sidoglas. K700 är svanenmärkt och tillverkas i Sverige. Kaminen är full av ny teknik och har den senaste förbränningstekniken.

K700 är liten och smidig till storleken, vilket gör att elden framhävs extra tydligt. Utrymmet under eldstaden kan antingen användas till vedförvaring eller döljas med en dekorlucka.


Klicka här för att läsa mer - www.keddy.se


Keddy

Keddy AB, företaget bakom varumärket Keddy, grundades 1969 och finns nu i Alingsås. Vi tillverkar kaminer och skorstenar och har återförsäljare runt om i hela landet. På Keddy strävar vi efter att vara drivande i utvecklingen av eldstäder och säkerheten är en lika självklar som viktig del av vårt arbete. Därför lämnar vi 20 års garanti på vårt gjutjärn som tillhör de mest effektiva på marknaden.
Keddy
Adress: Malmgatan 10, Box 542441, 15 Alingsås
Telefon: 0322–781 80
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons