Annons
I samarbete med Agromatic Nordic Heating

Agromatic Nordic Heating

Agromatic Nordic Heating

Skorstenar med lägsta prisgarant

Hitta en stålskorsten som passar bäst till just Ditt hus! Vi har garanterat en skorsten till rätt pris och som uppfyller just Dina behov! Vi säljer både isolerade skorstenar (modulskorstenar), oisolerade skorstenar och skorstensslang (insatsslang). För BIOMODUL, vår egenutvecklade isolerade modulskorsten, lämnar vi dessutom en unik prisgaranti!

Kaminer av alla de slag

Pelletskaminer, braskaminer / vedkaminer, hybridkaminer, inbyggnadskaminer, kassetter, gjutjärnskaminer och vattenmantlade kaminer passande alla hem och livsstilar! Vi har Sveriges bredaste sortiment - mycket ligger i produktgallerierna till vänster, fler finns att ta fram efter önskemål!

Rabatt vid köp av både kamin och skorsten

Handlar du både kamin och skorsten av oss så ger vi Dig 10% rabatt på Din nya skorsten! Och det även på vår isolerade modulskorsten BIOMODUL som redan från början erbjuds med prisgaranti! Gäller ej vid köp av bastukamin eller tillfälligt prisnedsatta kaminer.

Hitta till oss

Agromatic Nordic Heating
Adress: Stentorpsvägen 12, 818 42 Forsbacka
Telefon: +46 (0)26 303 40
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons