Få expertråd och -tips angående kaminer och kakelugnar. Ta del av nyheter om braskaminer och kalekugnar, vad är rätt för ditt hem? Läs mer i våra artiklar.

Sortera på:
Filtrera efter typ:
Kaminer och kakelugnar
1
0 röster 0
Vill du känna dig säker på brandsäkerheten i ditt hus? Nu finns en ny besiktning, SSR Godkänd.
Kaminer och kakelugnar
0
2 röster 2,25
Enkel att sköta och effektiv som värmekälla. Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov....
Kaminer och kakelugnar
1
5 röster 3,1
Förhöj stämningen i hemmet med en mysig och värmande dekorationsspis! Med spisar och kaminer som eldas med gasol, alkoholgelé eller el slipper du...
Kaminer och kakelugnar
0
1 röster 5
Hur eldar man bäst i en kakelugn? Här finns svaret.
Kaminer och kakelugnar
3
1 röster 0
Superknepet som gör kaminglaset rent på ett kick!
Kaminer och kakelugnar
4
1 röster 5
Att tända en eld är en konst – här är en liten guide för snabb tändning.
Kaminer och kakelugnar
0
1 röster 2
Få saker har väl så hög mysfaktor som att tända en sprakande, väldoftande brasa när det är lite ruggigt. Och med bra ved är det ingen konst att få...
Kaminer och kakelugnar
0
0 röster 0
Så här kan du själv både pigga upp och öka säkerheten framför den öppna spisen med ett snyggt mosaikgolv du enkelt gör själv.
Kaminer och kakelugnar
0
0 röster 0
Går du och drömmer om en kamin? Då är det mycket att tänka på. Här följer Skortstensfejarmästarnas råd till alla som drömmer om ny eldstad.
Kaminer och kakelugnar
0
0 röster 0
Kalla dagar föder drömmen om värme från en sprakande brasa. Helst vill man både njuta och spara pengar.
Kaminer och kakelugnar
1
3 röster 4,5
Många familjer förlorar sina hem varje år genom brand. Ett stort problem är att många inte hanterar askan på ett säkert sätt.
Vi i Villas policy
Avbryt

Bli en del av Vi i Villa!

Som medlem på viivilla.se är du en del av Vi i Villa - din tipsare i villavardagen.

På viivilla.se kan du få svar på dina frågor, prata med andra kunniga villaägare, göra din röst hörd i Villapanelen, medverka i tävlingar och ta del av Vi i Villas unika erbjudanden och mycket mer. Viivilla.se är en plattform i ständig utveckling för att vara din bästa tipsare i villavardagen.

Är du redan medlem på viivilla.se kan du använda dina gamla inloggningsuppgifter.

Välj vilka erbjudanden och tjänster du vill ta del av. Alla tjänster är gratis och sägas upp när du vill.

Nyhetsbrev

Vi i Villas digitala nyhetsbrev kommer ut ca åtta gånger i månaden. Genom det blir du uppdaterad om vad som händer på siten och får ta del av de senaste villatipsen.

Erbjudanden

Då och då skickar Vi i Villa ut unika erbjudanden till våra medlemmar via mail. Du väljer själv om du vill ta del av erbjudandet eller inte.

Auktioner

Vill du buda på fina saker i Vi i Villas auktioner? När en ny auktionsrunda drar igång skickar vi ut ett mail med information om produkterna du kan buda på. Under en auktionsperiod får du mail en gång per vecka.

Tävlingar

Varje tävling har enskilda villkor för deltagande. Läs mer under sidan tävlingar och för varje tävling.

Villapanelen

Villapanelen är en internetbaserad oberoende och opolitisk panel som speglar villaägares åsikter inom olika områden. Undersökningarna skickas ut omkring fyra gånger per år och du som villapenelist får ta del av unika utlottningar och erbjudanden. Läs mer under sidan Villapanelen.

 

Lagring av uppgifter

All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m m lagras hos Bonnier Publications AB som äger Vi i Villa. Dina uppgifter kommer inte att vidarebefordras eller säljas till tredje part, vilket innebär att spamming (reklamutskick, massutskick via e-post) inte kommer att förekomma.

PuL

Alla uppgifter som vi lagrar behandlas enligt PuL (Personuppgiftslagen).

Övrigt

Viivilla.se följer Bonniers policyregler. För att se dessa besök www.kunddata.bonnier.se