Annons
I samarbete med Härjeåns Energi AB

Härjeåns Energi AB

Våra kunder tycker att vi är serviceinriktade och pålitliga. Vi säkerställer deras behov av kraft, ljus och värme. Vi ska också vara den självklara partnern när det gäller IT-kommunikation i Härjedalen och bidra med trygghet till våra kunder. 

Härjeåns Energi AB

Härjeåns Nät är koncernens nätbolag för el och IT.

Härjeåns har runt 27 000 elnätskunder fördelade i Härjedalen, Ånge, Bräcke, Ragunda, Bergs och Sundsvalls kommuner. Omsättningen var 488 GWh under 2014. Totalt äger och ansvarar vi för 580 mil elnät i mellersta Norrland.

Vi äger och driver också det fiberoptiska bredbandsnätet i Härjedalens kommun. Cirka 80 mil optonät är för närvarande anlagt i Härjedalen. Intresset är stort och utbyggnaden pågår kontinuerligt. Målsättningen är att Härjeåns Nät ska vara Sveriges tryggaste och mest effektiva och att vi ska erbjuda Sveriges modernaste optonät i glesbygd.

Läs mer här

Härjeåns Bredbandsnät - ett öppet nät

Det som skiljer vårt nät från andra bredbandsleverantörer är i första hand tre saker: Fri konkurrens Bredbandsnätet är ett öppet nät. Det betyder att det är fritt fram för olika tjänsteleverantörer att konkurrera på nätet. Konkurrensen verkar till konsumenternas fördel och höjer kvalitén, samtidigt som priserna hålls nere. Vi har bland Sveriges lägsta priser på tjänster och fiberanslutningar till nätet.

Valfrihet Valfriheten att själv kunna välja leverantörer av olika tjänster, och byta när man vill. En lösning för alla Ingen annan bygger ett lokalt nät för hela Härjedalen. Vi bygger en lösning som vi alla kan ha nytta av. Här har vi samlat det viktigaste du behöver veta om vårt bredbandsnät. Klicka på knapparna för att navigera dig vidare.

Läs mer här

Hitta till oss

Härjeåns Energi AB
Adress: Sörmovägen 1 842 31 Sveg
Telefon: 0680 - 242 00
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons