Annons
I samarbete med Energkontroll i Söderköping

Energikontroll i Söderköping

Energikontroll i Söderköping

Ett helhetstänkande vid en investering är viktigt för att nå ett bra resultat. Energikontroll arbetar utifrån detta och erbjuder totalåtaganden. De som kommer till oss för att sänka energiförbrukningen erbjuder vi hjälp med val av rätt uppvärmningssystem, dimensionering, installation, myndighetskontakter och slutligen service. Service glöms ofta bort vid köp av utrustning. Att ha service nära till hands och veta vem man ringer om något händer är en trygghet.

Kvalité & Miljö

Energikontroll skall genom ständiga förbättringar i processer, produkter, tjänster och ledningssystem ha en kvalitet som ger långsiktig överlevnad. Leverera produkter och tjänster av sådan kvalitet att dessa tillgodoser avsedd funktion, överensstämmer med kundens behov och förväntningar samt svarar mot myndigheters krav. Så långt det är tekniskt och ekonomiskt försvarbart utforma produkter, processer och tjänster på ett sätt som inte utgör fara för människor och miljö. Erbjuda kunder energibesparingar för att minska miljöpåverkan. Uppfylla gällande lagstiftning och normer för miljöskydd och arbetsmiljö. Genom utbildning ge vår personal möjlighet att positivt påverka och utveckla Kvalité och miljöarbetet. Årligen fastställa och följa upp övergripande och detaljerade Kvalité-och miljömål för att uppnå kontinuerliga förbättringar.

Tjänster

Service

Energikontroll i Söderköping AB har arbetat med service sedan 1980-talet och har långsiktigt utvecklat en serviceorganisation i toppklass. Vi har inte bara snabb inställelsetid i fokus utan även att rätt tekniker är på rätt plats i rätt tid med rätt utrustning. Våra tekniker innehar kylcertifikat som bas och spetskompetens inom respektive segment (kyla, värme, ventilation, rör & el). Vad gäller inför och efter servicen strävar vi efter en avslappnad, öppen och rak diskussion. Det innebär att du som kund får information om: när vi kommer, hur anläggningen fungerar, vad som behöver åtgärdas, samt eventuell kostnad. Hur kan vi hjälpa dig? Ring eller maila så berättar vi mer.

Kyla

Luftkonditionering i alla former.Energikontroll utför kylinstallationer i enstaka kontorsrum eller levererar utrustning för vattenburen kyla i hela fastigheten. Kanske det är kylbehov (värmeöverskott) i någon del i fastigheten eller från produktion och värmebehov i en annan del av verksamheten eller fastigheten. Energikontroll ordnar en lösning på problemen.

Värme

Uppvärmning ordnar Energikontroll på ett energieffektivt sätt genom värmepump eller återvinning av värmen från produktion. Det finns värmepumpar för alla behov. Berg-, luft/vatten-, luft/luft- och frånluftsvärmepump. För villan finns det möjligheter att återvinna energin i frånluften, berget eller uteluften. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen både tekniskt och ekonomiskt.

Ventilation

Energikontroll utför ventilationsinstallationer, kompletteringar, injusteringar, service och OVK-besiktningar. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med ditt projekt.

El

Energikontroll utför alla sorters elektriskt arbete, omdragningar, utbyggnader, uppsäkringar, reparationer och felsökningar. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Hitta till oss

Energikontroll i Söderköping
Adress: Plåtgatan 3 614 31 Söderköping
Telefon: 0121-120 45
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons