Annons
I samarbete med Cremab

Cremab

Cremab Isolering AB är ett av Sveriges idag största och ledande lösullsbolag.

Cremab

Välkommen till Cremab Isolering, Sveriges största lösullsinstallatör. Vi erbjuder tilläggsisolering av vindar. Lösullsisolering är en smart, enkel och effektiv åtgärd för minskad energiförbrukning. Planerar du övriga energibesparingsåtgärder se först till att du har ordentligt isolerat på vinden.

Tilläggsisolering

Varm luft stiger, vilket gör det oerhört viktigt att ha en välisolerad vind!

Att tilläggsisolera huset kan göra underverk med energiräkningen och lösull på vindsbjälklag är den vanligaste och den mest effektiva metoden som finns idag.

Inga projekt är för svåra för oss på Cremab men varje objekt är unikt. Vi tilläggsisolerar allt ifrån hus med platta tak och krypvind till vindsvåningar och vindsförråd. Vi erbjuder villaägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag våra tjänster.

Kontakta oss så identifierar vi kostnadsfritt den isoleringslösning som passar Er bäst.

Klicka här för att läsa mer


Byggisolering

Cremab Isolering erbjuder lösullisolering i samband med nyproduktion, renovering och tillbyggnad. Isoleringen vi använder representerar alla efterfrågade typer av material; glasull, stenull samt det miljövänligaste alternativet cellulosa. Vi strävar efter att erbjuda lösullsinstallationsmarknadens mest prisvärda tjänster.

Klicka här för att läsa mer


Kostnadsfri besiktning

Vi kommer helt utan kostnad hem till er, er bostadsrättsförening eller ert företag och gör en besiktning av vinden, för att sedan lämna offert med fast pris samt en energibesparingskalkyl anpassad efter er fastighet. Erbjudandet om kostnadsfri besiktning gäller inte villor utanför Stockholms-, Uppsala- och Mälardalsregionen.

Klicka här för att boka

Cremab
Adress: Ängsvägen 9, 187 75 Täby
Telefon: 020-25 29 00
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons