Foto: Giphy.com

Djur som får massage

Djurliv

Det finns bara en sak som är bättre än att få nacken masserad – nämligen att se sina fyrbenta vänner få samma behandling!

1. Chiuauan Chico inleder morgonen med asienbörsen och nackmassage.

 

2. Igelkotten Igor taggar ner med en redig bålmassage.

 

3. Huskyvalpen Hero får hjälp att hanter växtvärken med djupgående tass-pressure. 

 

4. Katten Kissie får hjälp med sin sträckning.

 

5. Mopsen Mindy går regelbundet på behandling för sin onda rygg.

 

6. Taxen Trinity uppskattar alltid ett bra spa-paket.

 

7. Ugglan Umberto bangar inte lite pannmassage.

 

8. Kissen Konrad har haft känningar i svanskotan i många år, men tycker att det lättar upp efter ett besök hos Pang i pälsen på Östermalm.

 

9. Valpen Viggo är inte mycket för leksaker, men tycker att den senaste presenten har sina fördelar.

 

10. Bävern Benny, som eventuellt är av annan härkomst, vet hur han ska få besökarna att klia honom där han inte kommer åt.

 

11. Golden retrivern Goldy har som så många andra av hennes ras höftproblem, men tycker att det blir bättre när hon får lite kattupunktur.

 

12. Huskien Helen tycker att livet blir lite skönare när hon får en omgång av den klassiska huvudkliaren. Och det kan man ju verkligen förstå!

13. Rasblandningen Rut blir så trött i päls och ansikte efter en heldag framför Kunskapskanalen, men det råder matte snabbt bot på.

07 november 2017
 
Annons
Mer om Djurliv

Video: Katter som älskar julgranar

Djurliv Katter och julgranar – en bra kombination. Eller? Här är redaktionens favoritvideo just nu!

Egyptisk mau, en fascinerande familjekatt

Djurliv Egyptisk mau är en vänlig katt som visat sig vara den snabbaste av alla tamkatter. Dess bakben är längre än frambenen vilket ger den smidighet och ett...

Briard är en tillgiven och duktig brukshund

Djurliv Briard är en tillgiven och duktig brukshund. Detta tack vare sina mångsidiga egenskaper. Här har vi samlat det du behöver veta om briarden:

Borzoi är en populär jakthund

Djurliv Borzoi är en populär jakthund med ursprung i Ryssland. Här har vi samlat det du behöver och vill veta om rasen Borzoi:

Borderterrier en mycket fin sällskapshund

Djurliv Borderterriern är en mindre hund som ursprungligen utvecklades för att jaga räv och skadedjur. Hunden kan bli en mycket fin sällskapshund som leker med...

Bombay en underhållande familjekatt

Djurliv Bombaykatten är en korthårig huskatt som utvecklades genom att para en svart burma och en svart amerikansk korthårskatt med avsikt att avla fram en...

Bolognese, en favorit bland sällskapshundar

Djurliv Bolognesen är en dvärghund som har blivit en populär sällskapshund av flera intressanta anledningar. Här har vi samlat den information du behöver om bolognesen.  

Blodhund, en detektiv i familjen

Djurliv Blodhunden är en intressant ras av flera anledningar. Den är älskad av många tack vare sina mångsidiga egenskaper. Här har vi samlat den information du...

Belgisk vallhund en populär hundras

Djurliv Den belgiska vallhunden, eller groenendael, är ett populärt val av hundras då de är mångsidiga. De kan utföra en mängd uppgifter och arbeten vilket gör...