Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Widahls Port- & Villamiljö AB

Widahls Port & Villamiljö AB säljer och installerar garageportar, industriportar, robotgräsklippare, Greenworks PRO – trädgårdsverktyg samt PVC-fönster i en mängd olika utföranden och prisklasser. Utbudet av trädgårds- och villaprodukter är mycket stort. Vi har vårt säte i Habo, 15 min norr om Jönköping. Där finns vår butik med utställning av våra produkter.

Widahls Port- & Villamiljö AB

Widahls Port- & Villamiljö – auktoriserad återförsäljare och installatör av Teckentrup

  
Vi ingår i Teckentrups auktoriserade kedja och är därmed certifierade återförsäljare och installatörer av Teckentrups ståldörrar, industriportar samt garageportar. Våra duktiga och erfarna medarbetare gör kundbesök och utför installationsarbeten i hela Jönköpingstrakten med omnejd. På vår hemsida www.widahls.se kan du se ett antal bilder på referensprojekt som vi har utfört hos olika kunder. Låt dig inspireras! I det smarta designverktyget CarTeck-konfiguratorn som finns på vår webbplats har du dessutom möjlighet att designa din helt egna och unika port från Teckentrup som vi sedan tillverkar åt dig.

Widahls Port- & Villamiljö har de kraftfulla redskapen för ditt trädgårdsarbete


Som Robomow Premium återförsäljare av robotgräsklippare hjälper vi dig med support och service och utför dessutom garantireparationer på din gräsklippare. Hos oss kan du också boka en kostnadsfri tomtbesiktning inför installation av en robotgräsklippare. I vår onlineshop på hemsidan hittar du ett stort utbud av högklassiga, prisvärda och robusta robotgräsklippare från Robomow.

Vi säljer dessutom kraftfulla Greenwork Pro 80 volt trädgårdsverktyg. Det är robusta och behändiga trädgårdsredskap som gör ditt trädgårdsarbete så mycket lättare. Verktygen är utformade för professionellt bruk och är utrustade med extra kraftfullt batteri. Övriga fördelar framför andra trädgårdsverktyg, utöver professionell kraft  är bland annat längre drifttid, lägre ljudnivå och du slipper utsläpp av avgaser. Hela vårt utbud av gräsklippare, motorsågar, lövblåsare, häcksaxar, grästrimmer, röjsåg samt batteriladdare till Greenwork Pro 80 volt trädgårdsverktyg finns i vår webbshop.

Underhållsfria PVC-fönster från Laganfönster

Widahls Port- & Villamiljö erbjuder ett antal olika typer av fönster i PVC från Laganfönster. PVC-materialet har fördelen av att vara både underhållsfritt och ha lång livlängd. Ett utmärkt och klokt materialval för ditt fönsterbyte med andra ord! 

Välkommen att kontakta oss på på Widahls Port- & Villamiljö för att få goda råd och tips på produkter och materialval för ditt husprojekt eller trädgårdsarbete! Vi har de professionella verktygen och våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av att sälja, serva och installera en rad högkvalitativa produkter från välkända varumärken.

Hitta till oss! 

 

Widahls Port- & Villamiljö AB
Adress: Jönköpingsvägen 26 566 31 Habo
Telefon: 070-564 75 21, 072-282 69 53
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons