Annons
I samarbete med Grabber

Grabber

Skruv för proffs och konsument!

Grabber

Grabber är inte enbart namnet på en skruv, det är ett begrepp inom byggbranschen. Namnet och "gubben" är våra registrerade varumärken som skyddar inte bara vår produkt utan ger även dig en garanti för kvalitet. Din garanti för rätt skruv i original. Kuriosa och intressant att veta är att det skruvas ca 15 stycken skruvar varje sekund...

Grabber är inte enbart namnet på en skruv, det är ett begrepp inom byggbranschen. Namnet och "gubben" är våra registrerade varumärken som skyddar inte bara vår produkt utan ger även dig en garanti för kvalitet. Din garanti för rätt skruv i original. Kuriosa och intressant att veta är att det skruvas ca 15 stycken skruvar varje sekund dygnet runt, året om i Sverige = ca 500 miljoner skruv per år.

Grabber
Adress: Huvudkontoret och centrallagret ligger i Spånga, Stockholm
Telefon: 08 761 74 40
Produktnyheter, tjänster och erbjudanden
Annons
  • GRABBER PTX ZINK - Perfekt resultat Tester har utförts som visar att skruven klarar de flesta träslag: plywood, ek, teak, cumaro, IPÈ, kirai/bangkirai, björk, furu, gran samt MDF, HDF, träfiberskivor, OSB

     

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons