Annons

Kontrollera om du har fuktproblem i källaren

Ventilation

Orolig för fukt i källaren? Vår Webb-TV visar dig hur du enkelt kontrollerar om du har ett fuktproblem i källargolvet.

Annons

 

I vår Webb-TV har vi många filmer till hjälp för dig som händig hemmafixare. Du som kanske är helt novis med livet som villaägare får självklart också stor hjälp av filmerna. Du vet säkert att fukt kan ställa till mycket oreda.  Att ha en fuktig källare är inte ovanligt och behöver inte heller vara farligt. Men om du misstänker att det är för höga fukthalter bör du utreda om det behöver åtgärdas. Höga fukthalter kan på sikt orsaka skador som mögel, missfärgningar och dålig lukt. I en av våra filmer visar vi hur du enkelt kontrollerar ifall du har fuktgenomslag i källargolvet.

 Se filmen ”Kontrollera fukt i källaren”!

 


Viktigt att tänka på:
Försök inte åtgärda fuktproblemen själv utan anlita alltid en fackman!

 


 

Har du frågor kring fukt?

I Experthjälpen hittar du Johan Hedström som är vår expert på fukt och mögel. Johan har under många år arbetat med dessa frågor på Småhusskadenämnden. Kanske någon redan har ställt samma fråga som du till Johan? Sök bland svaren på Johans sida. Självklart kan du ställa egna frågor till Johan.

Gå till Experthjälpen/Fukt&Mögel!

Annons
23 juli 2009
1

Husdoktorns recept för ett friskt hus - Ventilation

Se upp vid renovering och rengör FTX-system ofta.

0

Säkra ditt hus mot radon

Höga halter av radon kan vara direkt skadligt för din och din familjs hälsa. Passa på att mäta radonhalten i din villa nu – bästa perioden är att mäta...

0

Ny teknik gör det enkelt att bygga skorsten!

Nu finns det lätta stålskorstenar som gör skorstensmonteringen betydligt enklare.

0

Svalka med luftkonditionering

Med varma somrar i färskt minne har ordet komfortkyla plötsligt blivit ett aktuellt ämne även i svenska hem. Vissa typer av värmepumpanläggningar är...

0

Friska fläktar

Osuppfångare och en läcker designpryl. Moderna köksfläktar tar inte bara bort matos och ånga utan kan även ge ditt hem en god ventilation.

0

Upptäck din skorsten

Fast du kanske inte tänker på den så mycket i vardagslag bör du försöka förstå dig på din skorsten. Skorstenen är en bra partner när den fungerar, men...

0

Så får du bättre inomhusluft för allergiker

Vad kan man göra för att förhindra uppkomst av allergier hemma?

0

Så får du bra ventilation inne

Trots att det de flesta vet hur viktigt det är med ett bra inomhusklimat, är det inte alltid så lätt att veta hur man uppnår detta.

0

Minska allergierna - öka luftreningen

Att bara rena ventilationsluften är inte nog. Man måste också rena luften i rummet för att undvika allergier.

Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons