Annons
I samarbete med Tvätta taket

Tvätta taket

Tvätta taket

Vi erbjuder takvård, takmålning och taktvätt för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Vi finns på Värmdö men arbetar i hela Storstockholmsområdet. Vi är en komplett takvårdsfirma! Vi vårdar, tvättar och målar tak vilket innebär förlängd livslängd på ditt tak! Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Tjänster

Vi hjälper er med underhåll av ert tak och kommer gärna ut för att kunna ge er en kostnadsfri offert gällande just ert tak. Är färgen fortfarande bra på taket kan det räcka med att tvätta det.

Genom en ren och slät yta rinner vattnet av lättare och detta förhindrar att vatten tränger in till tätskiktet. Målar man det dessutom så ser taket nytt ut till kostnad ca 20 – 25 % av att lägga om det.

Vi lämnar 10 års garanti på färg och att inte påväxt uppkommer igen. Vid utbyggnad har man kanske inte hittat samma nyans på de nya pannorna. Ommålning gör taket enhetligt igen, ett verkligt lyft för huset!

Tveka inte – Ring för en kostnadsfri offert! - Tel: 070 638 61 72

Tvätta taket
Adress:
Telefon: 070 638 61 72
E-post:
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons