Annons
I samarbete med Villaverket bygg och bostad AB

Villaverket bygg och bostad AB

Att byta tak är ett hantverk som bör skötas av fackmän. Villaverket bygg och bostad AB i Motala har mer än 10 års erfarenhet av alla typer av takbyten allt från stora tak till små och vi är diplomerade och rekommenderade inom området. Du kan därför känna dig trygg och säker när du anlitar oss för ditt takrenoveringsprojekt. 

Villaverket bygg och bostad AB

Villaverket utför byte av yttertak snabbt och säkert

Villaverket utför takbyten av alla sorters tak och i alla takmaterial som plåttak, betongpannor och tegelpannor. Vi har vårt säte i Motala, men utför takarbeten även i Vadstena, Borensberg och Mjölby. Att byta tak är en stor investering som kräver fackkunskaper. En oupptäckt läcka i ditt tak kan orsaka omfattande fuktskador som kan bli kostsamma att åtgärda. Genom att byta ditt tak i tid kan du undvika obehagliga överraskningar.  På villavrekets webbplats kan du se ett antal referensprojekt på takprojekt som vi har genomfört. Välkommen till vår webbplats och låt dig inspireras! Våra takpannor finns i en mängd olika kulörer och utföranden.

Takbyte – så här går det till

Ett takbyte har många fördelar. Till att börja med innebär ett byte av yttertak ofta en stor värdeökning på din bostad. Ett nytt tak medför dessutom ofta en rejäl ansiktslyftning åt hela ditt hus. Villaverket har lång och gedigen erfarenhet av att utföra olika takarbeten. Därför kan du känna dig trygg och säker under hela takprojektet när du anlitar vår expertis för ditt takbyte.

Till att börja med gör Villaverket ett hembesök och grundlig besiktning av det befinyliga yttertaket. Därefter lämnar vi en offert på arbetet. På vår webbplats kan du se en översiktlig steg för steg-beskrivning av alla momenten som ingår i Villaverkets arbetsprocess för att lägga ett nytt yttertak.

Villaverket byter även fönster och dörrar

Villaverket utför inte enbart takbyten. Vi erbjuder även våra tjänster när det gäller byte av fönster och dörrar. Samtliga medarbetare är dessutom diplomerade fönstersättare.  Villavreket kan också erbjuda speciallösningar och renovering av dina fönster.

Välkommen att kontakta Villaverket för att få goda tips och råd inför ditt takrenoveringsprojekt eller om du ska byta fönster och dörrar. Villaverket ger dig en kostnadsfri offert på ditt byte av tak. Våra medarbetare är både diplomerade takläggare av XL-bygg i Motala samt rekommenderade av Benders.

Kontakta oss för kostnadsfri offert: 0141-10 10 40

Hitta till oss:

Villaverket bygg och bostad AB
Adress: Klockarevägen 47, 591 50 Motala
Telefon: 0141 - 10 10 40
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons