Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Takteam


Takteam är ett företag som besitter många års erfarenhet inom takentreprenader med sina erfarna medarbetare. Vi består av ett 20-tal professionella yrkesmän som utför tjänster inom takentreprenader, högtryckstvätt och måleri.Takteam är ett företag som besitter många års erfarenhet inom takentreprenader med sina erfarna medarbetare. Vi består av ett 20-tal professionella yrkesmän som utför tjänster inom takentreprenader, högtryckstvätt och måleri.

Takteam

Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalité vilket vi säkerställer genom vårt kontinuerliga arbete med kvalité, effektivitet & miljö. Säkerheten är viktig för oss och vi jobbar utefter en nollvision för arbetsplatsolyckor.

Med väl utarbetade rutiner för utbildning, besiktning & genomförande vilket säker ställer att vi som företag överträffar fastighetsägarens förväntningar. Företagets ambition att växa och bli den självklara aktören i södra Sverige avseende takbehandlingar.

Exempel på tjänster

Takbehandlingar
Taktvätt
Kompletta takbyten
Fasadtvätt
Anti alg behandlingar
Trygghetsavtal


Exempel på hur vi utför en takbehandling

Takteam
Adress: Engelska vägen 9, 393 56 Kalmar
Telefon: 0480 - 36 36 88
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons