Annons
Den här artikeln är sponsrad.

Taksopen

Barr, mossa och löv på hustaket kan ställa till problem för många husägare. Nu finns Taksopen - det enkla och smarta verktyget som underlättar för dig att på ett effektivt och smidigt sätt få bort allt skräp från ditt hustak eller varför inte från dina solpaneler.

Taksopen

Bli kvitt skräpet från hustaket med Taksopen

Taksopen blir snabbt en oumbärligt verktyg för att rengöra taket med tillhörande hängrännor. Med taksopen är det lätt att skaffa sig en god rutin att städa sitt hustak efter vintern och sent på hösten efter att löven har fallit av träden. Det är dessutom en enkel åtgärd för att underhålla sitt hustak för att slippa större problem på sikt som exempelvis läckage. En taksop blir därför en billig investering för att minska risken för att drabbas av betydligt större renoveringskostander på sikt.

Taksopen städar alla typer av tak

Taksopen fungerar på alla takmaterial som betongpannor, tegeltak, glastak, plåttak och plasttak. Detta effektiva verktyg liknar en kratta och består av ett antal pinnar i aluminium som var och en bär en specialtillverkad skumgummiborste. Själva skaftet på taksopen består av ett teleskopskaft, vilket är utdragbart upp till sex meters längd. Bredden på takborsten är 85 cm.

Det krävs ingen styrka för att använda taksopen. Du lägger den helt enkelt på taket och drar bara nedåt. Besök vår webbplats www.taksopen.se för att ta del av en instruktionsvideo om hur du använder den smarta taksopen och får bort skräp och mossa i ett nafs.

Taksopen och tillbehör som lösa skumgummiborstar och stålborste finns att köpa på www.taksopen.se. I vår webbshop hittar du även den effektiva snöhyveln med tillhörande teleskopskaft, med vilken du enkelt skär bort snöflaken från ditt hustak.

Taksopen är en smart uppfinning som passar alla ägare till hus eller fritidshus som ligger nära skog eller många höga träd.

Taksopen
Adress:
Telefon: 070-7665083
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons