Annons
I samarbete med Sjölunds Värme

Sjölunds Värme

Hos oss erbjuds du personlig service av kunnig personal. Vi utför t ex. värmepumps-installationer, värme- och sanitärinstallationer, kylarbeten, licenssvetsning m.m.

Sjölunds Värme

 "Nöjda kunder kommer tillbaka"

 

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

Vi utför många olika VVS-tjänster. Förr eller senare händer det att kranen droppar, toan rinner eller det blir stopp i avloppet. Vissa saker klarar du kanske själv, vissa saker vill du ha hjälp med. 

Allt i från privatpersoner till företag anlitar oss för blandarbyte, avloppsrensning, energieffektiviseringar, värmepumpsinstallationer, pannbyten, badrumsrenovering, stambyte, energioptimeringar, byte av värmesystem, konstruktion av värmeanläggning, underhåll, service, licenssvetsning och kylmontering. Listan kan göras lång! Nästan lika lång som vår erfarenhet och år i branschen.

Vänd dig med förtroende till oss när du behöver hjälp med allt som handlar om VVS (eller om du bara behöver en rörmockare). Med över 40 verksamma år och 20 välutrustade servicebilar som rullar i kommunen är vi alltid nära till hands.  

Kontakta oss om du har några funderingar och behöver hjälp.

Klicka här för att läsa mer om våra verksamhetsområden

OM SJÖLUNDS VÄRME ​

Sjölunds Värme startades 1973 av Alice och David Sjölund. Numera drivs företaget av Harry, Gunnar och Peter Sjölund. Vi har ca 20 st. anställda vars arbetsuppgifter t ex är inom kontor, arbetsledning, kalkyl, installationer och service samt fastighetsskötsel.

Inom företaget finns teknisk utbildning samt branschspecifik vidareutbildning så som branschregler, Säker vatteninstallation och lång erfarenhet. ​ Naturligtvis strävar vi efter att våra kunder ska vara nöjda med de uppdrag vi utför.

Därför kan vår policy enkelt uttryckas i: "nöjda kunder kommer tillbaka". ​ Vi vänder oss till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Arbetet sker lokalt. ​

Bland våra referenser kan följande nämnas: Nordek Fastigheter, Övikshem AB, Örnsköldsviks kommun, Nybergs Bygg & Måleri, Peab, Skanska, Riksbyggen, EFM, Backmans fastigheter, NCC, Rekab, Lättelement, Miva och Höglandssågen.


KOSTNADSFRITT HEMBESÖK & OFFERT

Du har säkert frågor och funderingar. För att du ska känna dig trygg kan vi göra ett hembesök och ge dig ett väl räknad offert på ditt projekt.

Klicka här för att kontakta oss

Sjölunds Värme
Adress: Nygatan 22A, 89133 Örnsköldsvik
Telefon: 0660-108 20
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons