Annons
I samarbete med Göteborgs El & Rörjour

Göteborgs El & Rörjour

Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem.

Göteborgs El & Rörjour


Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss.
Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

Vi är återförsäljare för IVT värmepumpar. Hitta mer information om värmepumpar på vår produktsida.
Du kan även hitta reservdelar till din värmepump här.

JOUR

Jour dygnet runt 031-500120

Vi har jour dygnet runt alla dagar på året.

Företaget har haft jourverksamhet sedan 1988 och utför jobb för både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrätter.

Vi är anslutna till SOS Alarm som tar emot våra uppdrag på jourtid och förmedlar dessa vidare till jourhavande på eljour respektive rörjour.

Vi utför uppdrag i hela Stor Göteborg, som tex. Stenungsund, Kungälv, Alé, Lerum, Partille, Härryda, Mölndal, Kungsbacka och Öckerö

Kontakta vår jour på 031-500120 eller 031-403440.

För boende i lägenhet kontakta eran fastighetsägares felanmälan i första hand.

Är du fastighetsägare och har lägenheter eller representerar en bostadsrättsförening? Kontakta oss gärna för förslag på avtal för er fastighet.

 

Om oss

Göteborgs El & Rörjour startade sin verksamhet med eljour 1988, vi märkte ganska tidigt att våra kunder efterfrågade mer tjänster så 1992 utökade vi verksamheten med rörjour och har sedan dess varit tillgängliga för våra kunder dygnet runt året runt med både el & rörjour.

Sedan starten har vi haft ett samarbete med SOS Alarm som svarar i telefon åt oss efter kontorstid.

Vi har sedan start arbetet med värmeprodukter såsom elpannor, värmepumpar m.m. när det gäller värmepumpar så är det i första hand IVT:s produkter vi jobbar med.

Göteborgs El & Rörjour
Adress: Aröds Industriväg 28, 422 43 Hisings Backa
Telefon: 031-500120
Vi i Villas policy
Avbryt

Villkor för Vi i Villas tävlingar och policy

Användarvillkor som medlem på Viivilla.se 

Som medlem i Vi i Villa-klubben får du tillgång till exklusiva artiklar, tävlingar och quiz samt kan ta del av unika erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan även diskutera i forumet där du får tips och råd från andra villaägare.

Allt om användarvillkoren som medlem, som vett och etikett samt hur ditt uppladdade material behandlas kan du läsa här.

 

Tävlingsvillkor

Tänk på att ange en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta - alternativt målsmans medgivande.

Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

Om inte Vi i Villa har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. 

Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.

  

Behandling av personuppgifter 

Bonnier Publications AB ( 556105-0351)  är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen för Vi i Villa. Personuppgifter kan lämnas ut till Vi i Villas samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall. Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Företagen inom Bonnierkoncernen driver ett gemensamt kund- och användarregister. Genom att samtycka till Vi i Villas villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer på www.kunddata.bonnier.se.

Du har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag.

 

Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post info@viivilla.se. 

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post kunddata@bonnier.se

 

Annons